Ce îi îndeamnă Meghan Markle pe americani înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA

1 shutterstock 1197642142 jpg jpeg

Se ştie că membrii familiei regale britanice sunt caracterizaţi prin neutralitate. Soţia prinţului Harry, care a încetat să mai fie membru activ al familiei regale din Anglia, a făcut o recomandare americanilor înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, care vor avea loc pe 3 noiembrie, anul acesta.

Meghan Markle şi-a exprimat opiniile cetăţeneşti în cadrul dezbaterii fundaţiei When we all vote cofondată de Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a SUA. Prin această fundaţie se doreşte atragerea cât mai multor americani la vot.

Fără a afirma clar că va vota împotriva lui Donald Trump, Meghan Markle a declarat: „Cred că dacă participaţi la acest eveniment cu noi este pentru că toţi sunteţi mobilizaţi şi motivaţi pentru a vedea schimbarea de care toţi avem nevoie şi pe care o merităm”.

Ducesa de Sussex i-a invitat pe americani să îşi exercite dreptul la vot:

„Când mă gândesc la vot şi de ce este excepţional de important acest fapt pentru noi toţi, aş spune: toţi votăm pentru a-i onora pe cei care ne-au precedat şi pentru a-i proteja pe cei care ne vor urma”, a declarat Meghan Markle.

La începutul acestui an, prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan Markle, au anunţat că renunţă la statutul de membri „seniori” ai familiei regale britanice, motivul fiind dorinţa de obţinere a independenţei financiare.

Ei au anunţat şi că o vor susţine pe deplin de Majestatea sa Regina şi că îşi vor creşte fiul cu respect faţă de tradiţia regală în care s-a născut.

Ducii de Sussex şi-au pierdut titlurile regale şi nu mai primesc fonduri publice pentru îndatoririle regale şi nu o mai reprezintă oficial pe Regina Elisabeta a II-a.

Numită Megxit, această decizie a ducelui şi a ducesei de Sussex i-a uimit pe oamenii de pretutindeni.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg