Ce să porţi în noaptea de Revelion în funcţie de zodie. Ai grijă la schimbările pe care le impune Venus retrograd!

3 shutterstock 1252502320 jpg jpeg

Astrologul Alexandra Coman a dezvăluit pe canalul său de Youtube că, în noaptea de Anul Nou, Venus retrograd ne provoacă să fim mai atenţi la superstiţiile clasice, purtarea culorii roşu şi a banilor. Pentru a-ţi merge bine şi a atrage asupra ta tot ceea ce îţi este benefic, îţi face recomandări cu privire la culorile pe care ar fi bine să le alegi, a tipurilor de accesorii şi de pietre preţioase.

În noaptea de Revelion, te-ai obişnuit poate să porţi asupra ta bani sau ceva roşu. Roşul aduce vitalitate, după cum spune astrologul Alexandra Coman (foto), dar atrage şi conflictele. Trebuie să avem grijă la păstrarea armoniei. De aceea, astrologul nu recomandă purtarea banilor asupra ta la intrarea într-un an maestru şi în plin Venus în retrogradare în Capricorn care ţine de abundenţă, la fel ca toate semnele de pământ, cum este şi Taur, Fecioară. Purtarea unor bani asupra ta la trecerea în anul 2022 este ca şi cum ai flutura o pelerină roşie în faţa unui taur şi ai vrea să nu vină spre tine. Ceea ce urmează este ca Venus, care se află în retrogradare, să te supună multor teste la început de an pentru a vedea dacă meriţi cu adevărat acei bani. Mai degrabă poartă asupra ta un obiect care să-ţi aducă stabilitate, un cristal, o brăţară cu cristale, chiar şi o pietricică, pentru a-ţi oferi stabilitate şi a te ancora în realitate fără a declanşa eventuale teste.

Berbec

Îţi vei activa relaţiile în 2022, iar pentru asta trebuie să porţi culori pastel, deschise la culoare, verde deschis, lila, galben, roz. De asemenea, întotdeauna este bine să porţi ceva roşu.

Taur

În 2022 te vei confrunta cu un proces moarte-renaştere. Te vei schimba din temelii. E un proces început din anul 2018, care s-a accentuat în 2019 datorită tranzitului prin semnul tău zodiacal a planetei Uranus, cea a surprizelor, a adevărului, a răsturnărilor de situaţii. Tranzitul continuă până în anul 2026 şi te va transforma profund. Îţi vei schimba viaţa în 2022. Este recomandat să porţi negru, roşu închis, vişiniu, verde închis. Aceste elemente te vor ajuta să te ancorezi.

Gemeni

Intri în şcoala vieţii. Ai Luna Neagră în semnul tău zodiacal. Nevoia de libertate şi conştientizarea acestei necesităţi sunt foarte importante, dar mai presus de orice şcoala vieţii îşi va spune cuvântul acum. Ca toate să funcţioneze bine, ai nevoie să porţi haine sau accesorii albastru închis, auriu.

Rac

Este un an bun să te transformi, să te reinventezi şi să faci lucrurile cu totul diferit, pentru a te bucura de ascensiune pe plan profesional. Vei lua decizii importante privind viaţa privată. Este indicat să porţi alb, gri sau argintiu.

Leu

Pentru a avea cât mai multă susţinere, ai nevoie să-ţi activezi sectorul prietenilor, al partenerilor de afacerilor, al colaboratorilor şi tot ceea ce înseamnă colaborare şi lucru în echipă. Grupul va fi o componentă importantă pentru tine în 2022. Pentru a totul să meargă, ai nevoie de culori ca movul, violetul, roşu puternic, auriu, portocaliu.

Fecioară

Ai parte de multă protecţie divină şi, pentru a fi conectat cât mai bine şi ancorat în realitate, este recomandat să porţi haine şi accesorii indigo, verde deschis. Alege agate verzi sau smaralde.

Balanţă

Te reinventezi şi ai parte de transformări importante la nivel fizic, dar şi mental. În 2022, vei dori să-ţi consolidezi poziţia pe plan profesional. Este recomandat să porţi roşu, acesta fiind de nelipsit pentru tine, dar şi toate culorile pastelate, în special galben, portocaliu, auriu.

Scorpion

Anul 2022 va fi un an grozav pentru tine. Vei avea parte de mult noroc. Te vei transforma incredibil de mult. Culorile care îţi sunt recomandate pentru atragerea abundenţei şi a câştigurilor materiale sunt verdele, negrul, maroul închis şi albastrul.

Săgetător

Conjuncţia Lună-Marte în Săgetător va aduce un final de an memorabil şi intens pentru tine. Este un moment bun să­-ţi atragi asupra ta capacitatea de comunicare, negociere, împărtăşire a ideilor şi opiniilor. Aceasta îţi va deschide multe drumuri noi. Pentru a activa această latură, poartă turcoaz, galben, roşu închis şi tot ce ţine de metalic, accesorii metalice.

Capricorn

Ai parte de multe transformări în zona casei: mutări, vânzări, relocări, redecorări. Va fi un an al ancorării în realitate, al conştietizării unor aspecte importante ale vieţii şi al dorinţei de stabilitate. Culorile care te susţin sunt auriul, argintul, albul, portocaliul, roşul, galbenul şi, culoarea ta, griul.

Vărsător

Dragostea, creativitatea, pasiunile vor căpăta o importanţă deosebită pentru tine în 2022. Vocea ta devine răsunătoare în acest an. Culorile recomandate sunt portocaliul, pentru a avea emfază, galbenul, auriul, accesoriile rotunde, roşii şi mov, ametist.

Peşti

Pentru a avea parte de susţinere la locul de muncă, sănătate, coerenţă în deciziile pe care le ai de luat, poartă verde închis pentru vindecarea trupului şi spiritului, albastru pentru conectarea cu divinitatea, violet pentru protecţie şi roşu pentru a avea hotărâre şi determinare. Nu este nevoie să le pui pe tine pe toate. Le poţi avea şi în geantă. Pot fi şi accesorii pe care le porţi în noaptea de Revelion: cuprul, pentru protecţie, argint, pentru dinamism, aur, pentru încredere în sine.

FOTO: ShutterstockRecente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg