Ce spune semnul zodiacal despre viaţa ta intimă

1 69748 original jpg jpeg

Ştiai că semnul zodiacal poate dezvălui multe despre tine şi preferinţele personale? Planetele, punctele şi semnul tău în soare, atunci când sunt combinate, arată personalitatea ta într-o relatie. Marte şi Venus sunt considerate planetele relaţiei şi a sexului, aşa că aici este ceea ce spune un semn zodiacal despre viaţa sexuală.

Iată ce spune despre fiecare zodie în parte:

Berbec

Este un semn de copilarie. Cei care se află sub acest semn zodiacal vor să fie primul la toate şi sunt uşor de rănit. Ei nu suportă să fie respinşi,dar după un scurt timp vor reveni. Ei nu se mulţumesc cu dragostea sau cu florile. Ei iubesc viaţa sexuală şi cred în acţiuni. Dacă vor ceva,ei o obţin. Şi dacă sunteţi cel pe care îl vor,are de gând să se bucure că este cu tine.

Taur

Taurii se bucura de mişcări seducătoare lente şi constante. Aceştia sunt fermi,în deciziile lor şi sunt de încredere. Le place sexul necomplicat şi netulburat în împrejurimi plăcute. Ei pot repeta aceleaşi lucruri în pat,fără a se plictisi.

Gemeni

Această categorie de persoane sunt stimulate mai întâi mental,apoi fizic. Starea lor de spirit este schimbătoare şi nu sunt uşor de distras,aşa că prinde mai bine posibilitatea când sunt în starea de spirit,bună. Acestor nativi le place să vorbească despre sex în timp ce fac sex.

Rac

Acesta este semnul cel mai emoţional,ei tânjesc după iubire şi acest lucru este ceea ce ei doresc,ca să intre în starea de spirit. Dacă partenerul tău este în zodia Rac,fă-l să se simtă iubit. Fii romantică,sensibilă şi seducătoare cu el,pentru a beneficia de ce e mai bun de la el. Acest semn zodiacal este de multe ori posesiv.

Leu

Leul se potriveşte cu cei din zodia Peşti. Leii sunt încrezători şi pasionali,iar Peştii sunt buni la explorarea de noi stiluri. Acesta este cel mai bun semn sexual,cu toate acestea ceea ce doresc este puţină atenţie.

Fecioară

Fecioarele sunt dulci şi romantice. Ei aşteaptă perfecţiune şi vor ca şi partenerul lor să fie perfect în pat. O Fecioară va căuta întotdeauna pe cineva care este curat şi bine îngrijit. Ei răspund cu generozitate la un comportamentul bun.

Balanţă

Un semn zodiacal sofisticat şi uimitor,Balanţele se luptă pentru a lua decizii. Le place să experimenteze şi va ieşi din zona de confort,pentru a păstra lucrurile interesante pentru partenerul său. În timpul actului sexual,ei preferă să sară peste vulgaritate.

  

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali în pat şi în tot ceea ce fac. Ei sunt cei mai fericiţi atunci când sunt într-o relaţie sexuală sănătoasă şi fericită. Sunt emotivi şi sensibili,dar le place să domine. Acestea sunt dificile atunci când vine vorba de parteneri,deoarece au standarde ridicate în toate domeniile.

  Săgetător    

Persoanele cu acest semn zodiacal iubesc libertatea şi se confruntă cu lucruri noi şi diferite. Ei nu au nici o limită în pat şi pot schimba partenerii şi experienţele lor în mod frecvent. Ei tind să fie burlaci.

   

Capricorn

Ei sunt timizi,de încredere,senzuali şi rezervaţi iubirii. Le place să meargă încet şi să se bucure mai mult de lucruri. Aceştia nu sunt aventuroşi şi va trebui să încerci din greu să-i convingi să încerce lucruri noi.

Vărsător

Aceştia sunt persoane intelectuale şi libidoul lor creşte în raport cu stimularea lor mentală. Ei încearcă lucruri noi numai în cazul în care sună interesant pentru ei. Aceştia încep încet,dar pot deveni cu adevărat pasionaţi de acel lucru în timpul procesului. Odată ce acestea sunt complete,ei vor declanşa focul.

Peşti

Persoanele sub acest semn zodiacal sunt mai emoţionale. Este un semn de apă care posedă un nivel înalt de maturitate,atunci când vine vorba de relaţii. Ei merg pe încrederea intuiţiilor despre oameni. În pat,ei pot simţi cu uşurinţă care ar trebui să fie următoarea mişcare a lor.