Ce-ţi prezic astrele între 21-27 septembrie

1 70968 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 21 septembrie - 27 septembrie.

BERBEC

Continuaţi să cheltuiţi,dar cu măsură şi veţi avea surpriza să fiţi ajutată de partenerul de cuplu (cel de afaceri nu a renunţat să aibă încredere în flerul dv. financiar). Vă susţineţi la mijlocul intervalului cu inteligenţă cauza,dar munca vi se pare mai grea,iar lipsa de relaxare devine evidentă.

TAUR

Foarte energică şi prea vorbăreaţă,discutaţi îndelung cu colegii despre rezultatele ajunse sub ştacheta pe care aţi stabilit-o împreună. Partenerul de cuplu este mai prosper decât dv. şi nu prea vă mai încântă această situaţie. Reacţiile agresive de la serviciu vă avantajează într-o manieră bizară.

GEMENI

Încă din primele zile ale intervalului veţi reuşi să vă restabiliţi bugetul,în aşa fel încât să vă achitaţi cea mai mare parte din datorii. Reuşiţi şi să achiziţionaţi hainele dorite care să vă completeze garderoba pentru evenimente mai deosebite. Nici familia,nici prietenii nu vă aprobă alegerile (de altfel orice aţi face,tot vor avea câte ceva de comentat). Toate nativele au şanse profesionale deosebite,se înţeleg de minune cu echipa din care fac parte şi se simt cu adevărat protejate de şefii lor direcţi. Nativele foarte tinere riscă să sufere din cauza unor intoxicaţii sau alergii alimentare. Celibatarele sunt cerute în căsătorie în public.

RAC

Toţi banii pe care îi primiţi trebuie să-i daţi amicilor,fie că v-au împrumutat cândva,fie că sunt decişi să vă ceară fără jenă să-i „sponsorizaţi” din nou. Doriţi ca partenerul de cuplu să nu afle de problemele dv. profesionale,pentru că şi aşa vă reproşează,în fiecare zi,că l-aţi dezamăgit.

LEU

Ştiţi că în curând veţi primi o sumă de bani şi deja vă faceţi planuri care depăşesc cu mult posibilităţile financiare viitoare. Aţi vrea să nu mai fiţi nevoită să faceţi economii şi regretaţi bunăstarea de acum doi ani. Uitaţi că niciodată nu aţi acceptat să fiţi la cheremul cuiva şi cereţi ajutor.

FECIOARĂ

Ţineţi morţiş să vă achitaţi datoriile şi apelaţi la oricine,chiar duşman să vă fie,ca să respectaţi termenele. Planificaţi,la mijlocul intervalului,drumuri la rude şi la prieteni. Obligaţiile pe care vi le asumaţi,nu depăşesc fondurile de care aţi făcut rost ca prin minune. Familia e dezbinată.

BALANŢĂ

Relaţiile cu rudele şi cu prietenii sunt excepţionale,numai că nu aveţi cum să le mărturisiţi ce eforturi faceţi ca să rămâneţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Întreg intervalul,pretenţiile pecuniare ale familiei rămân la fel de exagerate. Nu pregetaţi să plecaţi din nou la drum.

SCORPION

Aproape că vă sperie norocul şi şansele financiare ce se succed cu rapiditate. Refuzaţi sfaturile pe care încearcă vi le dea persoana iubită,fiind convinsă că nu sunt inspirate. La mijlocul intervalului,trebuie să faceţi o scurtă călătorie de afaceri ori vizitaţi un imobil în vederea achiziţionării.

SĂGETĂTOR

Îi criticaţi cu uşurinţă pe cei din anturaj,dar faceţi şi dv. destule greşeli. Oricâte economii aţi face,nu veţi reuşi să scăpaţi de datorii şi este aproape normal să aveţi un comportament mai rigid faţă de persoana iubită. Starea locuinţei dv. vă preocupă întregul interval în cel mai înalt grad.

CAPRICORN

Sunteţi criticată de toată lumea,doar pentru că doriţi să clarificaţi relaţiile dintre dv. şi persoana iubită. Încă de la începutul intervalului,relansaţi activitatea profesională şi impresionaţi prin creativitate. Nativele mature se gândesc să conceapă un copil,iar cele tinere vor multă distracţie.

VĂRSĂTOR

Reuşiţi să refaceţi o relaţie sentimentală,însă descoperiţi că este nevoie de foarte multă răbdare şi fantezie. Starea de nelinişte prin care treceţi de câteva luni se accentuează când cineva drag se încăpăţânează să vă analizeze viaţa şi să vă dea sfaturi. Unele native sunt implicate în ilegalităţi.

PEŞTI

Crizele de gelozie ale persoanei iubite vă împiedică să purtaţi o discuţie despre adevăratele probleme ale cuplului. Sensibilitatea emoţională se manifestă mai ales la serviciu,în absenţa şefilor şi în prezenţa unor colegi cam ipocriţi. Întregul interval,vă bazaţi întru totul pe veniturile altora.Recente

Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg