Ce-ţi rezervă astrele între 11-17 mai

1 73926 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 11-17 mai!

BERBEC

Sensibilitatea lor emoţională continuă să le facă feste şi nici starea de sănătate nu le susţine dorinţa de relaxare activă. Încep intervalul în forţă,prin achitarea unor datorii destul de mari şi vor descoperi curând că nu dispun de fondurile necesare schimbărilor preconizate în locuinţa proprie.

TAUR

Vor să facă mici escapade relaxante,dar fără a fi monitorizate de rude ori prietene. Intră în conflict cu familia din cauza tendinţei de a refuza sfaturile cele mai decente. Familistele au parteneri solvabili,dar pretenţioşi,iar celibatarele visează la parteneri cu casă. Toate vor să fie mai libere.

GEMENI

Au rezultate financiare din ce în ce mai bune,însă iau decizii discutabile pentru că manifestă un altruism greu de înţeles. Majoritatea celibatarelor au şanse să întâlnească un partener puternic,dar cam afemeiat. Familistele intră în conflict cu prietenii şi rudele din cauza partenerului de viaţă.

RAC

Majoritatea nativelor fac cheltuieli ce le depăşesc bugetul,ştiind foarte bine care le e situaţia financiară. Cele mai multe pun în practică călătoriile la care au visat. Şi celibatarele,şi familistele sunt susţinute financiar de parteneri,ce le admiră pentru tandreţea şi amabilitatea manifestate.

LEU

Foarte active,sunt susţinute de familie şi au curaj să schimbe din temelii relaţiile cu partenerul de cuplu (iar în cazul familistelor,şi relaţiile cu propriii copii). Nu se bucură de o bună stare de sănătate şi nici de şanse financiare,aşa că sunt permanent tensionate. Vacanţele sunt excluse.

FECIOARĂ

Vor fi nevoite să facă o deplasare care deşi nu durează mult,presupune parcurgerea unei distanţe considerabile. Nu vor avea încotro şi vor trebui să apeleze la rude sau la prietene pentru a le ajuta. Starea de sănătate este cea care le pune cele mai multe probleme,dar sunt optimiste şi inventive.

BALANŢĂ

Majoritatea vor fi „salvate” de apariţia unor sume destul de mici,dar valoroase în contextul cheltuielilor făcute în favoarea altora. Încă mai au ocazia să călătorească,dar relaţiile tensionate cu prietenele şi familia le cam stresează. Mai ales familistele sunt cele care ajung la limita răbdării.

SCORPION

Optimiste,dar şi pretenţioase cu cei din jur,muncesc chiar dacă se află în concediu. Sunt mult mai ambiţioase şi au planuri mari,care în mod normal ar depăşi posibilităţile oricui. Se relaxează prin metode neconvenţionale,contestate de anturaj. Câştigă mulţi bani,pe care îi cheltuiesc cu largheţe.

SĂGETĂTOR

Imprevizibile,au ocazia să călătorească,dar cele mai multe refuză,sperând că vor găsi noi activităţi profesionale. Bugetul e fragil şi,cum nu le place să facă economii,apelează la rudele ce nu sunt deloc încântate de situaţie. În ultima parte a intervalului,apar conflicte cu partenerul de cuplu.

CAPRICORN

În prima parte a săptămânii,simt nevoia să se relaxeze,numai că prietenele sunt ocupate ori plecate,iar partenerul de cuplu este lipsit de vitalitate,dar foarte tandru. Celibatarele vor iniţia o relaţie lipsită de echilibru,în care ele dau,iar partenerul respectiv nu ştie decât să primească.

 VĂRSĂTOR

Cele mai multe native sunt angrenate în proiecte de anvergură,care se bazează pe ideile lor originale,aşa că nu mai ştiu ce înseamnă relaxare şi odihnă. Au colaboratori mulţi,care le stresează,fiind  lipsiţi de capacităţile necesare susţinerii unor proiecte deosebite. Renunţă la orice fel de deplasări pentru a-şi putea finaliza ideile. Au ocazia să câştige foarte mulţi bani şi astfel să trezească animozităţi în anturajul personal. Aproape toate nativele vor să se elibereze,să renunţe la o relaţie sentimentală,doar pentru că au senzaţia că soarta le oferă un partener mai bun. Starea de sănătate este foarte bună,în condiţiile în care nu suferă deja de afecţiuni reumatismale ori renale.

PEŞTI

Sunt caracterizate de originalitate maximă şi labilitate emoţională. Nu mai au încredere în nimeni,aşa că visează la schimbări care să le schimbe viaţa definitiv. Nu vor renunţa la călătorii,dar o foarte mică parte dintre ele vor reuşi să ajungă pe meleagurile visate. Toate doresc să devină mămici.