Ce-ţi rezervă astrele între 11-17 octombrie

1 71308 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 11-17 octombrie!

BERBEC

Exuberante şi inventive,cu o poftă de viaţă molipsitoare,aceste native „reconfigurează“ în mod fericit toate relaţiile cu persoana iubită şi totodată relaţiile familiale. De miercuri,se simt mai libere,foarte inspirate,gata să-şi trântească la pământ definitiv adversarii cei mai primejdioşi.

TAUR

Relaţia de cuplu devine din ce în ce mai stresantă,iar nativele nu înţeleg ce li se mai reproşează o dată ce doar ele îşi susţin material partenerul de cuplu şi familia. Căsătorite ori celibatare,toate doresc să fie independente,mai libere şi mai iubite. Marţi,întâlniri care pot schimba destine.

GEMENI

Este posibil să faceţi întregul interval călătorii multe ori foarte lungi (unele chiar peste hotare),însă fără „însoţitorul“ dorit. Puteţi pierde sprijinul familiei,din cauza lipsei de comunicare ori a termenilor severi pe care îi folosiţi. Familistele sunt de miercuri cele mai stresate profesional.

RAC

Niciodată nu au fost invidiate cum sunt în acest interval,chiar şi de persoana iubită,doar pentru că îi surclasează pe toţi prin succesele financiare (şi nu numai). Prietenii pot fi miercuri ori prea sinceri ori de-a dreptul mincinoşi,iar şefii direcţi le reproşează o grămadă de nimicuri vineri.

LEU

Atrag privirile tuturor şi au un şarm evident,numai că relaţia de cuplu devine stresantă şi pare lipsită de viitor. Cele care au copii se decid marţi să aibă răbdare cu partenerul de viaţă pentru a păstra valorile familiei. Unele native îşi fac joi relaţii profesionale în străinătate ori provincie.

FECIOARĂ

Sunt tot timpul iritate din cauza rudelor,a relaţiilor profesionale dificile şi a senzaţiei că-şi pierd toată influenţa în familie. Au musafiri la mijlocul intervalului,fac şi ele vizite,dar sensibilitatea fizică şi psihică nu le asigură starea de confort dorită. Vineri,apar musafiri pretenţioşi.

BALANŢA

Multe native sunt în pericol de a-şi pierde,dintr-un motiv sau altul,persoana iubită. Celibatarele refuză luni orice implicare sentimentală şi toate îşi achită singure datoriile faţă de prieteni şi protectori. Unele cheltuiesc prea mult pentru problemele de sănătate ale partenerului lor de cuplu.

SCORPION

Aveţi senzaţia că şansele dv. au dispărut,mai ales că persoana iubită nu vă mai susţine deloc şi nici nu vă mai încurajează să faceţi deplasările ori schimbările necesare afirmării sociale şi financiare la care visaţi cândva împreună. La sfârşitul intervalului,vă decideţi să faceţi călătorii scurte.

SĂGETĂTOR

Sunteţi din ce în ce mai decisă să vă îmbunătăţiţi imaginea şi faceţi cheltuieli maxime la sfatul unei prietene mult prea „binevoitoare“. Persoana iubită este încântată şi vă face miercuri declaraţii foarte tandre,dar colegele vă critică până se obişnuiesc cu „transformarea“ dv. cam prea radicală.

ZODIA NOROCOASĂ-CAPRICORN

Foarte energice şi pragmatice,se afirmă prin declaraţii lipsite de naivitate. Familistele plănuiesc cu mult drag călătorii peste hotare,dar celibatarele visează efectiv la cai verzi pe pereţi (la pretendenţi care apar călare pe limuzine de lux). Nu există întreg intervalul probleme financiare majore,însă vă simţiţi oarecum ameninţată de programul încărcat atât la serviciu,cât şi în familie. Vă remarcaţi prin câştiguri constante,care,chiar dacă nu sunt mari,vă asigură independenţa dorită. Vreţi,nu vreţi,veţi petrece weekendul departe de cei dragi. Cele mai defavorizate vor fi nativele care îşi conduc singure propriul automobil.

VĂRSĂTOR

Încă de la începutul intervalului,vă manifestaţi agresivitatea faţă de prieteni sau protectori,pentru ca apoi să deveniţi mai indulgentă (excepţie fac cele care au mulţi copii şi care nu iartă greşelile acestora,orice motiv ar fi invocat). În weekend,aprovizionări repetate,total nejustificate.

PEŞTI

Nu vă puteţi plânge în acest interval de lipsă de activitate ori de reacţii negative din partea colegilor. Relaţiile duplicitare se regăsesc în sfera amiciţiilor începând de marţi. Vineri,vi se pare nedrept că prietenii nu vă mai acordă atenţia de până acum şi că nu mai sunt deloc binevoitori cu dv.

„Vă rog să-mi spuneţi ce mă aşteaptă în viitor în mod deosebit,mai ales din punct de vedere sentimental. Vă mulţumesc anticipat.”

Laura Nistor,născută pe data de 1 iunie 1988,la ora 20:00,în Sibiu. Soare în Gemeni cu Ascendent în Săgetător. Inteligentă,dar şi foarte încăpăţânată,are deseori momente de irascibilitate,pe care le depăşeşte cu greu. Ar fi avantajată de profesia de avocat,dar de câştigat ar strânge bani mai mult ca economist sau hotelier. Dacă ora de naştere este corectă,în astrogramă apar ca posibile o căsnicie şi doi copii. Este salvată de situaţiile dificile de pragmatismul deosebit şi de simţul realităţii. Nu este indicat să schimbe domiciliul (nici oraşul sau ţara),deoarece străinătatea şi străinii nu îi poartă noroc.