Ce-ţi rezervă astrele între 13-19 iulie

1 73926 original jpg jpeg

Află ce-ţi prezice horoscopul în perioada 13-19 iulie.

  

BERBEC

Elevele şi studentele au serioase probleme de adaptare,dar şi noroc cu carul şi reuşesc să atragă interesul şi sprijinul tuturor colegilor şi profesorilor. Pentru celelalte native,relaţiile profesionale sunt caracterizate de critici prea severe,dar măcar sunt susţinute de partenerul lor de cuplu.

TAUR

Nu vă prea mai înţelegeţi cu prietenii,în primul rând pentru că nu au cum să priceapă de ce aţi devenit atât de precaută şi foarte econoamă. În realitate,vă deranjează că nu sunteţi plătită nici acum în funcţie de eforturile pe care le faceţi! Este necesar să începeţi o nouă renovare a locuinţei.

GEMENI

Vi se pare că vă sunt contestate mai ales calităţile de lideră,că nu mai puteţi lua decizii fără ca acestea să fie comentate ori „disecate” de anturaj. Aveţi prieteni prosperi şi înţelepţi,care vă „deschid” ochii,dar vă dau sfaturi inaplicabile în contextul actual. Primiţi invitaţie la o nuntă.                                                         

RAC

Trăiţi cu senzaţia că uneori norocul poate să vă aducă şi multe ghinioane. Vă împăcaţi pe neaşteptate cu o parte din rudele apropiate ori prietenii cu care v-aţi certat acum trei luni. Alte native primesc musafiri din străinătate. Vă gândiţi din ce în ce mai des la un fel de reconversie profesională.

LEU

Banii pe care îi primiţi la mijlocul intervalului vor deveni motiv de discordie,aşa că se vor intensifica conflictele cu rudele apropiate. Amicele vă ajută să depăşiţi această perioadă în care parcă nu mai aveţi nici familie,nici rude! Facturile sunt plătite cu întârziere şi pot apărea neînţelegeri.

FECIOARĂ

Serioasă,dar şi foarte amabilă,vă puteţi găsi în acest interval partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii dv. nu suportă fascinaţia pe care o simt cei ce vă întâlnesc şi vă bârfesc din nou. Miercuri,pot apărea conflicte cu o femeie din anturaj,iar la sfârşitul intervalului faceţi multe drumuri.

BALANŢĂ

Veniturile dv. scad din cauza unor reţineri ori pagube cauzate de familie ori de colegii mai tineri. Nici partenerul de cuplu nu e prea calm,aşa că sunteţi la un pas de a trece din nou printr-o depresie. Aventurile galante nu încetează să apară,dar nu sunteţi în niciun caz adepta aventurilor de o zi.

SCORPION

Renunţaţi la orice reţinere şi vă exprimaţi pe loc verbal refulările şi nemulţumirile faţă de rudele ori colegii foarte tineri. Ştiţi că în mare parte reproşurile sunt nemeritate,însă aţi acumulat de prea mult timp o grămadă de insatisfacţii sentimentale. Totuşi nivelul recompenselor financiare creşte.

SĂGETĂTOR

Problemele familiale se accentuează pe neaşteptate din cauza unor neînţelegeri,a unei comunicări defectuoase. Sunteţi nevoită să înapoiaţi o sumă de bani ori să împrumutaţi un prieten şi de aici pornesc tot felul de disensiuni în familie. Partenerul dv. de cuplu devine din ce în ce mai orgolios.

CAPRICORN

Sensibilitatea dv. emoţională atinge cele mai înalte cote şi se manifestă mai ales în relaţiile cu rudele apropiate şi amicele de la serviciu. Refuzaţi să vă împrumutaţi rudele şi le reproşaţi că au făcut cheltuieli nepermis de mari pentru persoana iubită. Vă lăsaţi influenţată şi de unii prieteni.

VĂRSĂTOR

Începeţi intervalul cu un foarte ridicat indice de violenţă verbală. Mai în glumă,mai în serios,îi „atacaţi” pe cei din jur din diverse motive. Nu suportaţi să se amestece nimeni,nici măcar şefii,în activităţile dv. profesionale actuale. Folosiţi un limbaj dur cu toţi cei din anturajul intim.

PEŞTI

Cu o intuiţie ieşită din comun,găsiţi cele mai bune metode de a vă dezvolta activităţile profesionale,chiar dacă rezultatele financiare nu vor apărea imediat. Nativele care sunt şefe se bucură de un succes nelimitat,iar celelalte ori sunt promovate,ori sunt propuse pentru deplasări în interes de serviciu. Bani apar la mijlocul intervalului,însă sunteţi încurajată şi prin alt fel de mijloace. Persoana iubită nu este deloc mulţumită de avântul dv. profesional pentru că se simte din ce în ce mai singură. O mică parte dintre native sunt nevoite să facă intervenţii chirurgicale.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg