Ce-ţi rezervă astrele între 18-24 octombrie

1 55091 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 18-24 octombrie!

BERBEC

Sunt excluse toate călătoriile peste hotare,dar nu mai pot fi evitate cele locale,din ce în ce mai multe şi foarte stresante. Apelaţi la un vocabular lipsit total de subtilităţi,sunteţi foarte pretenţioasă,excesiv de emotivă şi lipsită de diplomaţia de până acum. Sărbători familiale „provinciale“!

TAUR

Cele mai multe native fac excese periculoase şi repetate,care le pot afecta starea de sănătate. În acest interval,prevalează pasiunile şi oricât de mult doresc să ascundă prin ceea ce trec,majoritatea nativelor au şi tendinţa imprevizibilă de a se lăuda. Sunt posibile şi aventuri erotice secrete.

GEMENI

Oricât de greu le va fi,aceste native îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. De miercuri,din ce în ce mai sensibile,prea imprevizibile şi foarte originale,exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor (adică nu refuză şi nu renunţă la aventurile erotice şi la cele… culinare).

RAC

Există pericolul ca în acest interval cea mai mare parte dintre aceste native să se îndrăgostească iremediabil de un fost prieten. Inspiraţia profesională maximă poate aduce şi mult dorita promovare miercuri sau vineri. În plus,cele mai norocoase chiar doresc şi fac o călătorie lungă peste hotare.

ZODIA NOROCOASĂ-LEU

Pline de fantezie,dar şi foarte energice,încep prin a construi un plan de activitate „casnică“,pentru a îmbunătăţi aspectul căminului propriu şi sfârşesc prin a reorganiza întreaga viaţă de familie. Celibatarele se decid miercuri să treacă la „atac“ şi să lămurească natura relaţiilor lor afective. În general,relaţiile parteneriale nu sunt stabile,deoarece doresc să fie independente şi să li se recunoască toate calităţile. Foarte energice,îşi pun în practică aproape toate planurile de viitor. În prima parte a intervalului,au mari şanse financiare,dar majoritatea sunt lipsite de spirit practic.

FECIOARĂ

Muncesc intens,cu dăruire şi multă abnegaţie. Întregul interval,sunt inspirate şi… foarte senzuale. E de preferat ca studentele să nu refuze bursele de studiu în străinătate,iar patroanele să nu renunţe la contractele cu parteneri externi. Celibatarele se decid să refuze invitaţiile în weekend.

BALANŢĂ

Se simt foarte bine,cu toate că medicii susţin că ar trebui să facă mai multe analize după două luni. Nu sunt excluse miercuri nici neînţelegerile cu persoana iubită,care este şi puţin cam invidioasă. Protectorii nu mai au răbdare,mai ales că situaţia financiară este se pare din nou la pământ.

SCORPION

Nu doar doriţi să faceţi o călătorie în străinătate,dar vi se impune o astfel de situaţie (ori o deplasare mai lungă în provincie). Relaţiile cu persoana iubită rămân tensionate întregul interval,iar cele colegiale se caracterizează prin ciocniri majore de interese. Plictiseală mai ales în weekend!

SĂGETĂTOR

Familistele care au copii sunt cele mai stresate şi nu le vine să creadă că progeniturile lor se revoltă şi nu mai acceptă să fie sfătuite,dirijate,cicălite etc. Tuturor li se „comandă“ cadouri scumpe! Celibatarele primesc cereri pe care le analizează la rece şi amână să dea acum un răspuns clar.

CAPRICORN

Cu toate că în continuare se bucură de numeroase succese financiare invidiate de toţi cei din anturaj,aceste native se simt permanent supravegheate şi au senzaţia că li se pun continuu beţe în roate. Celibatarele sunt decise să se căsătorească fără mare tam-tam,ba chiar să uite să anunţe familia.

VĂRSĂTOR

Cele mai multe native se consideră foarte norocoase,cu toate că nu mai au şansele financiare de până acum (mai precis,chiar dacă acestea apar,banii sunt dirijaţi către plata unor „facturi“ imense ori spre aprovizionarea casei). Întreg intervalul,muncesc cu îndârjire maximă pentru pregătiri inutile.

PEŞTI

Sunt foarte exuberante întreg intervalul,vor să-şi trăiască viaţa,să se distreze,să uite de necazurile lor,dar mai ales de cele ale persoanelor dragi. Celibatarele nici nu vor să audă de căsătorie,iar familistele nu ştiu cum să scape în weekend de toate responsabilităţile casnice. Cheltuieli.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Aş dori să ştiu ce-mi rezervă viitorul referitor la sănătate,dragoste,familie,bani şi carieră. Vă mulţumesc!”Ancuţa Petronela,născută pe data de 15 iunie 1978,la ora 6:00,în Vatra Moldoviţei. Soare în Gemeni cu Ascendent în Rac. Cu patru planete în semne de aer,veţi fi sensibilă la toate bolile pulmonare,dar şi la cele care afectează organele duble (rinichi,ochi etc.). Foarte sentimentală,dar prea puţin senzuală,vă căsătoriţi o singură dată,dar este posibil să aveţi trei copii. Relaţiile parentale (dacă ora de naştere este corectă) apar ca fiind foarte solide şi este de preferat să rămână astfel. Cu toate că vă place să faceţi economii,aveţi şi perioade în care uitaţi să mai păstraţi vreun ban prin buzunare. Banii vor fi câştigaţi prin muncă. De-a lungul vieţii,veţi aborda mai multe profesii (aveţi tendinţa să schimbaţi des joburile),dar pentru moment sunteţi norocoasă şi optimistă.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg