Ce-ţi rezervă astrele între 19-25 iulie

1 65946 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 19-25 iulie!

BERBEC

Nu sunteţi mulţumite de relaţia de cuplu,dar pentru că trebuie să plecaţi la drum,sunteţi preocupate doar de reorganizarea activităţilor profesionale. Speranţele de a călători de plăcere dispar,iar persoana iubită tace în orice împrejurare. Vă e dor de puţină cicăleală şi de declaraţii pasionale.

TAUR

Nativele care doresc să-şi schimbe locul de muncă sunt privilegiate. Celibatarele au şanse să se căsătorească în cele mai bune condiţii. Aveţi prea mult de lucru ca să vă mai pierdeţi vremea cu şuete amicale. Excludeţi orice intruziune în viaţa dv. şi vă bucuraţi doar de prezenţa persoanei iubite.

GEMENI

Nu vor mai avea suficient timp pentru a lucra,din cauza obligaţiilor birocratice. Persoana iubită are o atitudine foarte schimbătoare. Vi se oferă multiple şanse de a pleca peste hotare,dar familia şi prietenii vă împiedică să luaţi decizia în timp util. Probleme deosebite au studentele şi elevele!

RAC

Persoana iubită nu e mulţumită de „prestaţia” dv.,în primul rând din cauza lipsei de timp liber şi apoi pentru refuzul de a accepta noile oferte de muncă. Fericirea dv. se raportează acum la cât de departe veţi putea călători cu persoana iubită. Activitatea profesională vi se pare lipsită de viitor.

LEU

Vor face călătorii în interes de serviciu şi le vor impune colegilor un ritm obositor. Persoana iubită vă acuză din nou de avariţie! Nu luaţi în seamă şansele de a pleca în străinătate,doar pentru că vor apărea unele pagube. Partenerul de cuplu preferă să nu se amestece,dar vă dă ca exemplu negativ.

ZODIA NOROCOASĂ – FECIOARĂ

La începutul intervalului,vor prevala interesele profesionale pentru toate nativele mature. Ulterior,cele care au copii vor face tot posibilul să-i ajute pe diverse căi şi simt o plăcere aproape erotică să se „dăruiască” prin muncă. Sunt mai „jucăuşe” decât de obicei şi îşi cuceresc din nou partenerul de cuplu,chiar dacă rămân nemulţumite de „prestaţiile” acestuia. Vor continua să facă schimbări prin casă şi nu sunt puţine nativele care speră să cumpere o locuinţă mai potrivită. Vor câştiga bani mai uşor (unele chiar prin jocuri de noroc). Celibatarele fac planuri minuţioase pentru o nuntă ca în poveşti cu cel mai de vază pretendent ieşit în cale. Sănătatea le este pusă în pericol,doar dacă iau medicamente recomandate de prietene ori rude.

BALANŢĂ

Cu speranţa că veţi scăpa de datoriile care se tot acumulează,veţi accepta joburi noi,care însă vă ţin departe de casă şi de familie. Întâlniri cu prietenii şi rudele. Vă îndrăgostiţi de cine nu trebuie,tocmai acum când sunteţi presată să acceptaţi joburile cele mai grele şi mai neinteresante.

SCORPION

Veţi face cheltuieli mai mari pentru satisfacerea unor plăceri personale. Nativele mame plătesc din greu pentru educaţia copiilor majori. Toate se bucură de noroc financiar,dar este de preferat să nu ia în seamă indicaţiile persoanei iubite,chiar dacă pare bine intenţionată. Şanse pentru studente.

SĂGETĂTOR

Prea multe întâlniri de tot felul. Sunteţi preocupate să faceţi investiţii profitabile şi ajungeţi acasă târziu,aşa că familia vă cam boscorodeşte. Uitaţi să plătiţi nişte datorii,însă faceţi cheltuieli cu nemiluita pentru persoana iubită. Sunteţi tot timpul pe drumuri,dar vă influenţaţi amicii.

CAPRICORN

Nu v-aţi mai bucurat de mult de atâtea reuşite financiare şi aveţi impresia că situaţia va fi veşnică. Vă canalizaţi energia pentru exploatarea tuturor resurselor! Vă miraţi şi dv. cât de puţin interesante vi se par activităţile profesionale. Veţi fi ocupate să vă recuperaţi unele pierderi financiare.

VĂRSĂTOR

Trăiţi fiecare clipă din plin,cu o poftă de viaţă de invidiat. Nimeni nu înţelege însă de ce refuzaţi şansele profesionale deosebite,ce apar în „valuri”. Afirmarea profesională e indiscutabilă întreg intervalul şi nu vă rezervă surprize,însă situaţia sentimentală nu va fi la fel de satisfăcătoare.

PEŞTI

Succesele profesionale nu pot înlocui tandreţea de care aveţi nevoie. Stresate de lipsurile financiare,bateţi recordurile profesionale. Ideile dv. sunt apreciate,dar puţini le pot înţelege. Sunteţi foarte prolifică şi doar persoana iubită vă poate opri când începeţi să faceţi demonstraţii savante.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Vă rog să-mi  spune-ţi ce-mi  rezervă viitorul  (sănătate,carieră,bani). Mulţumesc!”Mariana-Gica Ispas,născută pe data de 1 aprilie 1969,la ora 16:00,în Bucureşti. Soare în Berbec şi Ascendent în Fecioară. În ciuda celor şase planete din semne de foc,sunteţi „dirijată” de cele trei astre din Fecioară,care vă imprimă mult pragmatism,meticulozitate,dorinţă de perfecţionare şi putere de muncă. Nu este totuşi de nebăgat în seamă dorinţa de afirmare continuă. Problemele de sănătate există în măsura în care aveţi o alimentaţie nepotrivită (boli intestinale ori ale aparatului digestiv). Nu sunt însă excluse disfuncţiile hepatice şi „accidentele” la nivelul capului. Pentru moment,trebuie să suportaţi o serie de schimbări la nivelul carierei profesionale,care se vor dovedi benefice în timp. Situaţia financiară se va îmbunătăţi în 2017.Recente

Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg