Ce-ţi rezervă astrele între 2-8 august

1 64243 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 2-8 august!

BERBEC

Evenimentele se succed cu repeziciune şi nu le lasă suficient timp pentru a analiza soluţiile cele mai bune pentru a obţine pacea dorită şi un profit rezonabil. Unele se îndrăgostesc de un coleg de serviciu,altele consideră că partenerul lor de cuplu e prea dur. Sunt în continuare foarte sensibile.

TAUR

Cele mai multe native fac erori de abordare a colegilor şi şefilor. Au idei excepţionale,dar au nevoie de colaboratori specializaţi pentru a le putea pune în practică,iar din acest punct de vedere le vor aştepta surprize mai puţin plăcute. Sunt sincere când declară că trăiesc numai pentru a munci.

GEMENI

Problemele familiale se acutizează şi trebuie să facă multe drumuri pentru a finaliza actele referitoare la o proprietate. Unele continuă să îmbunătăţească aspectul locuinţei ori sunt nevoite să facă intervenţii chirurgicale. Nu acceptă să fie tutelate,dar persoana iubită încearcă să le tempereze.

ZODIA NOROCOASĂ-RAC

Norocoase din mai toate punctele de vedere,îşi enervează partenerii de cuplu prin conştiinciozitate. Oportunităţile profesionale sunt nenumărate,iar unele native reuşesc să scoată bani şi din piatră seacă. Cele mai multe au ocazia să obţină moşteniri importante,care se referă la imobile ori terenuri. Nu sunt excluse deplasările în străinătate ori captarea interesului unor parteneri de peste hotare. Celibatarele pot fixa data nunţii absolut pe neaşteptate ori se pot răzgândi fără a da vreun motiv serios. Starea de sănătate este excepţională,însă ar trebui să se ferească de eforturi exagerate (mai ales de mersul pe jos).

LEU

Revenirea în forţă a şanselor financiare de tot felul le îndrituieşte să facă investiţii prea exagerate şi cheltuieli excesive. Trăiesc din plin situaţiile benefice,le apreciază şi se implică în evenimente,fără a depăşi încă pesimismul cu care deja s-au cam obişnuit. Stare de sănătate excepţională.

FECIOARĂ

Sunt în continuare foarte critice,îndeosebi cu partenerii lor de „cursă” lungă (inclusiv cel de cuplu). Nu au răbdare cu nimeni,iar celibatarele îşi impun punctul de vedere sau fac ele cereri în căsătorie. Vor o casă mare,colegi mai deştepţi şi prieteni foarte prosperi. Au un aspect strălucitor.

BALANŢĂ

Şansele financiare sunt în continuare apreciabile,dar au şi datorii pe măsură. La începutul intervalului,se bucură de o companie relaxantă,dar în general îşi ascund sentimentele,intenţiile şi opiniile. Starea de sănătate nu este excepţională şi şi-au pierdut total încrederea în medicii curanţi.

SCORPION

Sunt invidiate şi bârfite şi de cele mai bune prietene. Au casa plină de musafiri nepoftiţi,ce încearcă să profite de bunăstarea lor. Ştiu să prindă o idee din zbor şi să o transforme în… aur! Nativele însărcinate trebuie să-şi impună un program de viaţă care să le ajute să depăşească orice problemă.

SĂGETĂTOR

Şansele profesionale sunt şi mai multe,aşa că aproape că nu se mai văd cu membrii familiei,ce au strâns destule comentarii şi nemulţumiri. Celibatarele iubesc în secret un coleg de serviciu şi nu îndrăznesc să mărturisească nimănui. Cele mai multe native călătoresc ori vor să-şi schimbe domiciliul.

CAPRICORN

Vor începe intervalul printr-o „infuzie de capital”,aşa că vor fi foarte preocupate de cheltuieli şi investiţii. Cele mai multe călătoresc,iar majoritatea studentelor au şansa de a primi o bursă de studii în străinătate. Dacă li se propune o promovare,este de preferat să nu refuze noua funcţie.

VĂRSĂTOR

Devin foarte pretenţioase cu persoana iubită. Din momentul în care îşi vor recupera unele fonduri,vor fi mai puţin critice şi nemulţumite. Oricât de bună ar fi situaţia lor profesională,sunt totuşi nemulţumite din cauza datoriilor acumulate. Starea de sănătate bună le susţine eforturile exagerate.

PEŞTI

Este foarte posibil ca persoana iubită să le enerveze atât de rău,încât să apară şi „scântei”. Au senzaţia că cei din anturaj fac greşeli intenţionate,sunt înceţi sau comozi. Dacă au funcţii de şefe,situaţia este şi mai dificilă,pentru că pretenţiile lor,deşi pertinente,sunt foarte exagerate.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Va rog să-mi spuneţi câte ceva despre viitorul meu:dacă voi mai avea copii (am un băiat şi îşi doreşte o surioară.) Cum o să stau cu sănătatea,cum va fi viaţa de cuplu şi dacă voi avea un serviciu stabil .Vă mulţumesc.”Nicoleta Dellin,născută pe data de 6 ianuarie 1982,la ora 18:00,în localitatea Vinga,judeţul Arad. Soare în Capricorn cu Ascendent în Rac. Cele şase planete din semne de aer vă oferă o mare putere de adaptare şi comunicare,iar Mercur din Vărsător vă ajută prin inteligenţa cu care abordaţi orice impediment. Orice tip de relaţie este „ocrotit” de astre,cu toate că „suferiţi” de o accentuată labilitate emoţională (din cauza opoziţiei dintre Uranus şi Lună). Dacă ora de naştere este corectă,relaţiile de cuplu sunt apărate de blânda Venus,dar în ceea ce priveşte sarcinile şi copiii pot apărea probleme. În privinţa stării de sănătate,aveţi pielea şi oasele „sensibile”,însă trebuie să acordaţi atenţie şi oricărei probleme care apare la nivelul colonului.