Ce-ţi rezervă astrele între 20-26 iulie

1 67107 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 20-26 iulie!

BERBEC

Foarte originale şi extrem de ambiţioase,sunt împiedicate,prin diverse tertipuri,să-şi atingă visele tocmai de partenerii lor de cuplu. Cele mai multe reuşesc să depăşească toate obstacolele,cu riscul de a se despărţi pentru o perioadă de cei care încearcă să le oprească. Majoritatea sunt nevoite să facă deplasări lungi,unele chiar peste hotare. Cele mai norocoase se vor „plimba” împreună cu cei dragi,exact în perioada concediilor estivale. Nu sunt interesate în mod deosebit de nivelul câştigurilor financiare (cele care lucrează în comerţul exterior,ori cu străini,sunt favorizate).

TAUR

Relaţiile cu rudele sunt excepţionale,numai că nu aveţi cum să le mărturisiţi ce eforturi faceţi ca să rămâneţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Pretenţiile pecuniare ale familiei dv. au rămas din păcate la fel de exagerate. Nu pregetaţi să plecaţi la drum la sfârşitul intervalului!

GEMENI

Aproape că vă sperie,în acest interval,norocul şi şansele financiare care se succed cu rapiditate. Refuzaţi din start sfaturile pe care încearcă vi le dea persoana iubită,fiind convinsă că nu sunt inspirate. Miercuri sau joi trebuie să faceţi o scurtă călătorie de afaceri ori să vizitaţi o rudă.                                             

RAC

La începutul intervalului,vă obsedează necesitatea schimbării de imagine. Sunteţi din ce în ce mai cochetă şi cumpăraţi numai obiecte de calitate,încurajată fiind de câştigurile care nu contenesc să apară. O persoană masculină din anturaj vă devalizează bugetul ori chiar dv. cheltuiţi exagerat.

LEU

Intuiţia vă ajută să ocoliţi cu măiestrie toate complicaţiile sentimentale mai grave. Atrageţi atenţia partenerilor fără să vreţi şi sunteţi asaltată de propuneri mai mult sau mai puţin erotice. Partenerul de cuplu devine foarte cheltuitor,dar va fi şi neliniştit de gelozia pe care o manifestaţi.

FECIOARĂ

Aproape toate celibatarele sunt forţate să ia o decizie cu privire la legalizarea unei relaţii şi s-ar putea să prefere să nu-şi schimbe statutul din cauza datoriilor partenerului. Unii prieteni le cam dezamăgesc,iar alţii le ajută şi când nu au nevoie. Toate nativele devin din ce în ce mai ambiţioase.

BALANŢĂ

Sfaturile dv. sunt apreciate şi urmate întocmai,mai ales că daţi un exemplu de integritate şi de afirmare constantă. Pentru moment,preferaţi să rămâneţi altruistă doar cu partenerul de cuplu şi cu membrii familiei. Eforturi maxime veţi depune întregul interval pentru a recupera activităţile restante.

SCORPION

Cu toate că aţi fost învinuită permanent că sunteţi prea visătoare,că ideile dv. sunt excepţionale,dar foarte greu de pus în practică,le veţi dovedi tuturor colegilor dv. că succesul v-a fost tot timpul alături. Originalitatea maximă vă este răsplătită,iar vineri,„lansaţi” noi idei de excepţie.

SĂGETĂTOR

Vă dovediţi o adevărată vizionară şi îi cuceriţi pe toţi cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa,întregul interval,să se vadă cât de mult vă consumă actele de răutate şi îi veţi ocoli pe cei care vor să vă distrugă. Relaţiile cu rudele sunt problematice.

CAPRICORN

Sunteţi criticată de aproape toată lumea,pentru că doriţi să clarificaţi relaţiile dintre dv. şi persoana iubită,care doreşte în continuare să păstreze legătura secretă. Vă relansaţi de miercuri activitatea profesională şi impresionaţi prin creativitate. Nativele mature se gândesc la călătorii.

VĂRSĂTOR

Reuşiţi să refaceţi o relaţie sentimentală,însă este nevoie de mai multă răbdare şi de oarecare fantezie. Starea de nelinişte prin care treceţi se accentuează atunci când cineva drag se încăpăţânează să vă analizeze viaţa şi să vă dea sfaturi. Multe native sunt implicate în salvarea unor căsnicii.

PEŞTI

Crizele de gelozie,din ce în ce mai dese,ale persoanei iubite vă împiedică să purtaţi o discuţie despre adevăratele probleme ale cuplului. Sensibilitatea emoţională se manifestă mai ales la serviciu,în prezenţa şefilor şi a unor colegi cam lipsiţi de conduită normală. Vă bazaţi pe veniturile altora.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg