Ce-ţi rezervă astrele între 20-26 septembrie

1 64243 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 20-26 septembrie!

BERBEC

Continuaţi să cheltuiţi,dar cu măsură şi veţi avea surpriza să fiţi ajutată de partenerul de cuplu (cel de afaceri nu a renunţat nici el să aibă încredere în flerul dv.). Vă susţineţi cu inteligenţă toate „cauzele“,dar munca vi se pare din ce în ce mai grea,iar lipsa de relaxare devine evidentă.

TAUR

Foarte energică şi prea vorbăreaţă,discutaţi îndelung cu colegii despre rezultatele ajunse sub ştacheta pe care aţi stabilit-o împreună. Partenerul de cuplu este mai prosper decât dv. şi nu prea vă încântă mai deloc această situaţie. Reacţiile agresive de la serviciu vă avantajează în mod bizar.

GEMENI

Relaţia sentimentală este parcă pe cale să se dezintegreze şi nu aveţi de gând să faceţi nimic pentru a împiedica această situaţie. Intervenţiile repetate ale rudelor apropiate şi ale prietenilor vă influenţează negativ şi deveniţi şi mai încăpăţânată în efectuarea de noi investiţii. Drumuri amânate.

RAC

Toţi banii pe care îi primiţi trebuie să-i daţi prietenilor,fie că v-au împrumutat cândva,fie că sunt foarte decişi să vă ceară,fără nicio jenă,să-i sponsorizaţi. Doriţi ca partenerul de cuplu să nu afle de problemele dv. profesionale,pentru că şi aşa vă reproşează permanent că l-aţi dezamăgit.

LEU

Ştiţi că în curând veţi primi o sumă mare de bani şi deja vă faceţi planuri ce depăşesc cu mult posibilităţile viitoare. Aţi vrea să nu mai fiţi nevoită să faceţi economii drastice şi regretaţi bunăstarea de acum cinci ani. Uitaţi,pentru moment,că niciodată nu aţi acceptat să fiţi la cheremul cuiva.

FECIOARĂ

Ţineţi morţiş să vă achitaţi ultimele datorii şi apelaţi la oricine din anturaj,chiar duşman să vă fie,ca să respectaţi termenele. Cele mai multe native planifică drumuri la rudele apropiate şi la amici. Obligaţiile pe care vi le asumaţi,nu depăşesc fondurile de care aţi făcut rost ca prin minune.

BALANŢĂ

Relaţiile cu rudele şi cu prietenii pot deveni excepţionale,numai că nu aveţi cum să le mărturisiţi ce eforturi faceţi ca să rămâneţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Pretenţiile materiale ale familiei au rămas la fel de exagerate. Nu pregetaţi să plecaţi la drum,dacă vi se impune.

SCORPION

Aproape vă sperie norocul şi şansele financiare care se succed cu rapiditate. Refuzaţi toate sfaturile pe care încearcă să vi le dea persoana iubită,fiind convinsă că nu sunt deloc inspirate. La mijlocul intervalului,trebuie să faceţi o scurtă călătorie de afaceri ori vizitaţi un imobil de vânzare.

SĂGETĂTOR

Îi criticaţi cu mare uşurinţă pe cei din anturaj,dar faceţi şi dv. numeroase greşeli. Oricâte economii aţi face,nu veţi reuşi să scăpaţi de toate datoriile şi este aproape normal să aveţi un comportament mai rigid faţă de persoana iubită. Starea locuinţei dv. vă preocupă însă în cel mai înalt grad.

CAPRICORN

Sunteţi criticată de aproape toată lumea,doar pentru că doriţi să clarificaţi relaţiile dintre dv. şi persoana iubită. Vă relansaţi activitatea profesională şi impresionaţi prin creativitate şi originalitate. Nativele mature se gândesc să conceapă un copil,iar cele tinere vor mai multă distracţie.

ZODIA NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Chiar dacă au prea mare încredere în intuiţia lor şi vor fi decepţionate de realizările care se bazează doar pe aceasta (de vină fiind doar exagerarea),vor avea,în acest interval,destule bucurii şi surprize plăcute. Banii vin uşor şi,din păcate,la fel de uşor se şi duc. Dorinţa de a fi cele mai frumoase şi cele mai atrăgătoare le împinge să facă mari investiţii în propria imagine. Exuberante şi foarte senzuale,nu renunţă la nimic din ceea ce consideră că li se cuvine. Elevele şi studentele pot avea succese răsunătoare la examene,mai ales că învaţă cu foarte mare uşurinţă. Reuşite deosebite se obţin din orice muncă,chiar dacă nu fac altceva decât să-şi ajute partenerii. Drumuri foarte multe şi dureri de picioare!

PEŞTI

Crizele de gelozie ale persoanei iubite vă împiedică să purtaţi o discuţie despre adevăratele probleme ale cuplului. Sensibilitatea emoţională se manifestă mai ales la serviciu,în absenţa şefilor direcţi şi în prezenţa unor colegi foarte ipocriţi. Din păcate,vă bazaţi numai pe veniturile altora.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„As dori să aflu ce-mi rezervă astrele,viitorul legat de sănătate,dragoste,bani,carieră şi familie. Va mulţumesc anticipat!”Lucia Sireanu,născută pe data de 19 noiembrie 1987 la ora 11:55,în Bucureşti.  Soare în Scorpion cu Ascendent în Capricorn. Cu patru planete în semne de apă şi alte patru în semne de foc,aveţi o configuraţie astrală care „promite“ multe conflicte de natură psihică,ori mai bine zis o continuă „pendulare“ între dorinţă de afirmare şi contemplaţie. Starea de sănătate este bună,dar trebuie să fiţi atentă la stresul instalat din pricina muncii excesive. Aveţi noroc financiar din plin,dar şi „datoria“ karmică de a face economii. Dragostea şi căsnicia nu sunt la fel de frumos aspectate,însă din 18 iulie 2014 (timp de aproape un an) vor apărea şanse considerabile. Cariera profesională este construită prin muncă grea,continuă,posibil în altă localitate sau ţară.