Ce-ţi rezervă astrele între 25-31 octombrie

1 64243 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul între 25-31 octombrie!

BERBEC

Foarte optimistă şi admirată,este posibil să încheiaţi o relaţie sentimentală frumoasă,deoarece sunteţi conştientă că nu veţi mai dispune de suficient timp din cauza ultimelor contracte profesionale pe care le-aţi încheiat de curând. Încă visaţi la călătorii lungi şi faceţi cu nonşalanţă excese.

TAUR

Nu vă mai miraţi că toţi cei din anturaj vă invidiază pentru că este evident că situaţia dv. financiară excepţională le sare în ochi! Încercaţi zilnic să creaţi o atmosferă plăcută atât la serviciu,cât şi acasă. Familia dv. comentează şi chiar încearcă să vă avertizeze că nimic bun nu ţine veşnic.

GEMENI

Amabilă şi foarte veselă la începutul intervalului,deveniţi cu fiecare zi din ce în ce mai melancolică. De vină este probabil o relaţie amoroasă ce începe să cam scârţâie din pricina deplasărilor numeroase ale partenerului. Sunteţi însă foarte admirată şi căutată de prieteni. Amiciţii excepţionale.

RAC

Nu daţi suficientă atenţie relaţiilor sentimentale,în primul rând pentru că şi câştigurile financiare se înmulţesc şi din nou sunteţi obligată să faceţi acte peste acte pentru o rudă în vârstă ori pentru o moştenire considerabilă. Nu vă bazaţi din start pe relaţiile sau intervenţiile prietenilor!

LEU

Amânaţi orice întâlnire,chiar şi cu persoanele cu care nu v-aţi mai văzut de ani de zile,în momentul în care sunteţi nevoită să puneţi în practică o nouă idee financiară foarte promiţătoare. Relaţiile cu străinătatea vă poartă în continuare noroc. De miercuri,câştigurile dv. devin brusc mai mari.

FECIOARĂ

Descoperiţi singură „leacul“ de care aveţi nevoie pentru a deveni şi mai puternică. Intuiţia excepţională vă fereşte să faceţi greşeli la serviciu,iar prin diplomaţie anulaţi din fază incipientă orice nou conflict cu rudele apropiate ori amicii dv. Joi,primiţi şi o recompensă financiară mulţumitoare.

BALANŢĂ

Pretenţiile partenerilor sunt din ce în ce mai mari,iar banii apar şi dispar într-o clipă. Din cauza situaţiei financiare,veţi refuza visata plecare în străinătate,dacă nu vi se acordă un împrumut bancar. Sunteţi din nou nevoită să faceţi drumuri scurte şi doar să planificaţi deplasări lungi.

ZODIA NOROCOASĂ – SCORPION

Foarte senzuale şi extrem de inspirate,vă bucuraţi deja de o perioadă în care succesele financiare,chiar dacă nu sunt imense,vin din mai multe părţi şi vă completează în mod fericit bugetul personal. Cele mai multe pot să fie promovate în funcţii de răspundere ori se pot afirma ca lidere ale echipei din care fac parte. Starea de sănătate este excepţională,chiar şi pentru cele care suferă de boli cronice (apar ameliorări inexplicabile din punct de vedere strict medical). Călătoriile lungi sunt excluse,însă există şanse de a face scurte excursii în weekend. Celibatarele pot intra în conflict cu familia din cauza „alegerilor“ făcute.

SĂGETĂTOR

Situaţia profesională tinde să se amelioreze constant,numai că maniera de comunicare,mai ales cu partenerul de cuplu,este iar foarte dificilă. Relaţiile colegiale sunt însă excepţionale,iar surprize plăcute pot apărea în orice clipă. Sâmbătă,vă decideţi să acceptaţi invitaţiile unor buni amici.

CAPRICORN

Vă purtaţi atât de frumos cu persoana iubită,încât acesteia i se pare uneori că visează. Povestea dv. de dragoste reînvie pe neaşteptate şi nu este exclus să uitaţi că aveţi un program încărcat. Este chiar posibil să primiţi şi o aprobare pentru a pleca într-o călătorie ori la un post peste hotare.

VĂRSĂTOR

Vă face plăcere să reorganizaţi o activitate profesională ori vă decideţi să vă mutaţi şi vă faceţi planuri măreţe. Familia vă aprobă şi vă încurajează să acceptaţi postul de şefă care vi se oferă de către un prieten influent. Doriţi mai mult decât vi se oferă (sunteţi nemulţumită şi de familie).

PEŞTI

Nu mai aveţi încredere în propriile posibilităţi şi veţi apela din nou la partenerul de cuplu să vă ajute. Drumurile scurte rămân în actualitate,ca de altfel şi problemele dv. de sănătate. Marţi,relaţiile colegiale se schimbă şi nu în cel mai plăcut mod pentru dv. Recăpătaţi însă aprecierea rudelor.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Aş dori să-mi spuneţi ce-mi rezervă viitorul din punct de vedere profesional şi în general. Aş vrea să ştiu dacă meseria de cosmeticiană este menirea mea. Mulţumiri anticipate!”Adriana Bratulescu,născută pe data de 23 februarie 1971,la ora 21:45,în Constanţa. Soare în Peşti cu Ascendent în Balanţă. Cu patru planete în semne de aer,„beneficiaţi“ de multă inteligenţă,putere de adaptare şi dorinţă de afirmare. Aveţi toate şansele să reuşiţi să vă faceţi o carieră în cosmetică,iar până la jumătatea anului viitor puteţi fii sigură de reuşită în tot ce întreprindeţi (cel mai potrivit domeniu ar fi fost cel de profesorat,dacă aţi fi urmat studiile necesare). Există posibilităţi să câştigaţi bani mulţi,pe care este posibil să-i pierdeţi printr-un parteneriat păgubos (inclusiv prin căsătorie). Sunteţi foarte sensibilă,dar şi deosebit de creativă.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg