Ce-ţi rezervă astrele între 27 sept.-3 oct.

1 64687 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 27 septembrieb - 3 octombrie!

BERBEC

Unele native plănuiesc concedii pe alte meleaguri,iar altele chiar sunt obligate să facă delegaţii în străinătate. Nici rudele apropiate,protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată pofta de viaţă. Weekend lipsit de odihnă,dar şi de activităţi plăcute!

TAUR

Relaţia cu persoana iubită este parcă din ce în ce mai tensionată,în primul rând pentru că aceasta se simte obligată să vă ţină la mijlocul intervalului nenumărate „lecţii“ de conduită. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi din nou la ajutoare „amicale“.

GEMENI

Consideraţi că nici colegii,nici prietenii nu vă sprijină suficient,iar obligaţiile vă  ţin departe de casă şi de familie. Opriţi pentru moment diligenţele necesare unor deplasări foarte lungi şi faceţi „investiţii“ pentru îmbunătăţirea stării de sănătate. Weekendul nu vă aduce linişte!

RAC

Relaţia de cuplu este total instabilă şi nu vă puteţi baza în niciun caz pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi marţi mai multe activităţi profesionale decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea nativelor se ocupă din nou întregul interval de recuperarea unor moşteniri cu probleme.

LEU

De miercuri se pot ivi excelente rezultate financiare şi relaţii colegiale excepţionale,însă numai pentru cele care nu se decid să părăsească actuala echipă. Majoritatea nativelor tinere au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa profesional niciodată. Cereri în căsătorie în weekend.

FECIOARĂ

În acest interval,celibatarele sunt din ce în ce mai conştiente că trebuie să se căsătorească şi sunt gata să accepte orice fel de propunere. Miercuri,casa vă este plin de oaspeţi şi nu aveţi cum să ocoliţi o întâlnire festivă cu o parte din foştii şi actualii amici. În weekend,altă petrecere!

BALANŢĂ

Nu vă plac deloc schimbările care au loc în acest interval la nivel profesional,mai ales că nici din punct de vedere financiar nu mai faceţi faţă tuturor cheltuielilor comune. De miercuri,vorbiţi foarte mult,vă dezvăluiţi secretele şi faceţi excese prea periculoase pentru starea dv. de sănătate.

ZODIA NOROCOASĂ-SCORPION

Preferaţi să nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile dv. (familistele vor să se separe imediat de persoana iubită,iar celibatarele vor să se căsătorească în secret,pentru a evita stresul unor critici nemeritate din partea rudelor prin alianţă). Aproape în fiecare zi apar şanse financiare,pe care însă nu toate nativele ştiu să le exploateze la maximum. Dorinţele se comasează pe aspectul căminului şi nu sunt puţine nativele care vor să facă un schimb de locuinţă (fără prea multe şanse). Relaţiile cu propriii copii sunt din ce în ce mai imprevizibile pentru mamele tinere. Weekendul le oferă multe surprize sentimentale şi nu toate vor fi foarte plăcute!

SĂGETĂTOR

Invidiile provocate de succesele dv. financiare excepţionale rămân la ordinea zilei întregul interval. Cele mai multe native doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale (ori invers),însă au parte de reacţii oarecum agresive şi vor renunţa imediat,fără prea multe regrete.

CAPRICORN

Persoana iubită e mult prea stresată de propriile probleme profesionale pentru a fi capabilă să vă înţeleagă cu adevărat în această perioadă. Cu toate că sunteţi foarte admirate şi adorate,preferaţi să vă păstraţi independenţa şi refuzaţi cu tact avansurile erotice ale unor „aventurieri“ de profesie.

VĂRSĂTOR

Consideraţi că în acest interval este necesar să acordaţi mai multă atenţie perfecţionării într-un anumit domeniu ori să vă extindeţi activităţile lucrative pentru a putea oferi suficiente cadouri familiei dv. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice întregul interval din toate punctele de vedere.

PEŞTI

Vă afirmaţi personalitatea întregul interval într-o manieră apreciată ca excesivă. Miercuri,veţi prefera să „reconfiguraţi“ relaţiile cu persoana iubită,pentru ca apoi să reorganizaţi,după acelaşi tipic,începând de vineri,aproape toate relaţiile afective,familiale,profesionale şi amicale.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„As dori să ştiu ce-mi rezervă viitorul (sănătate,noroc,bani şi familie). Vă mulţumesc frumos.”Marilena Draghici,născută pe data de 21 iunie 1949,la ora 15:15,în Bucureşti. Soare în Gemeni cu Ascendent în Scorpion. Cele cinci planete din semne de aer „construiesc“ o personalitate caracterizată de inteligenţă,simţ critic şi uneori chiar genialitate. Starea de sănătate este relativ bună (dacă ora de naştere este corectă,nu sunt însă excluse cicatricile de pe faţă şi migrenele,dar şi unele boli provocate de „viciile“ la care nu puteţi renunţa). Norocul dv. este cantonat în Casa rudelor,prietenilor şi copiilor,dar se pare că şi relaţiile cu străinătatea vă avantajează. Afacerile cu mari şanse de câştig se relaţionează cu rudele şi prietenii. În următorii ani,relaţiile cu familia rămân confuze,dar numeroase. În perioada următoare,veţi fi aproape obligată să faceţi deplasări în străinătate (poate şi pentru a vă trata o boală).