Ce-ţi rezervă astrele între 28 iunie - 4 iulie

1 69415 original jpg jpeg

Descoperă cum vor evolua problemele tale sentimentale sau financiare şi cum vei sta cu sănătatea în perioada 28 iunie- 4 iulie!

BERBECApreciaţi foarte corect situaţia în care vă aflaţi,dar speraţi că veţi reveni la vechea stare de sănătate. Veţi reuşi numai dacă aplicaţi corect noul „regim” de viaţă impus de medicul dv. de familie! Evenimentele petrecute miercuri vă afectează şi sentimental. Este de preferat să rămâneţi demnă.TAURÎi lăudaţi întreg intervalul peste măsură pe colaboratorii din ultimii doi ani,fără a fi însă deloc sinceră. În cazul în care colegii vă cunosc adevăratele dv. păreri şi sentimente,sunteţi în pericol de a le pierde simpatia! Rezolvaţi vineri toate problemele familiale,dar într-un mod imprevizibil.ZODIA NOROCOASĂ-GEMENIAveţi încă foarte multe datorii,pe care ar fi bine să nu le uitaţi. Beneficiaţi în plus şi de „supravegherea” şi sfaturile unei persoane deosebit de pricepute,aşa că aveţi toate şansele să vă reechilibraţi bugetul. Realizaţi miercuri că o persoană pe care aţi iubit-o şi care a pretins că vă iubeşte încearcă să vă păcălească din nou. Chiar dacă vi se atrage atenţia de către amici,nu luaţi avertismentele în serios! Aveţi tendinţa de a vă ascunde sentimentele de iubire din varii motive. Încă beneficiaţi de multă inspiraţie profesională,dar ar fi de preferat să vă păstraţi deocamdată „ideile” secrete.RACÎntâmpinaţi prea multe opoziţii (cu ecou financiar) întreg intervalul. Aveţi impresia marţi că demersurile dv. sunt blocate şi nu mai aveţi nicio şansă de relansare. De miercuri,idei valoroase şi ironii amicale. Primiţi ameninţări vineri de la adversari pe care până acum aţi ştiut să-i contracaraţi.LEUEste momentul să nu mai păstraţi secretele şi să-i criticaţi pe cei vinovaţi de încurcături. Nu vă lăsaţi impresionat negativ miercuri de încercările colegilor de a vă „descifra” personalitatea şi de a profita de cunoştinţele dv. E bine că răspundeţi amabil la toate întrebările şi vă păstraţi calmul.FECIOARĂ

Riguroasă şi foarte perseverentă,îi uimiţi joi pe cei din anturaj şi din familie prin înţelepciune. Această schimbare trebuie să dureze,dacă doriţi să fiţi susţinută în continuare de toate rudele apropiate. Nu mai puteţi suporta amicii care vă „măsoară” fiecare pas şi încearcă să vă influenţeze.

Doriţi din tot sufletul să vă refaceţi viaţa şi nu-i mai luaţi în seamă pe cei mai cârcotaşi amici. Simţiţi întreg intervalul,faţă de un bărbat din anturaj,un puternic sentiment de milă. Situaţia în care se află ar necesita sprijin,pe care însă nu aveţi cum să-l acordaţi nimănui pentru moment.

Nu vă puteţi plânge! Norocul dv. financiar se află la apogeu,iar la toate celelalte niveluri înregistraţi succese ce trezesc chiar şi invidia prietenilor apropiaţi. Întregul interval,apar însă obligaţii profesionale multiple. Constataţi cu stupoare miercuri că iubirea se „topeşte”,văzând cu ochii.

Dispariţia rapidă a banilor vă pune pe gânduri şi stabiliţi o listă mai amănunţită de restricţii pentru cei dragi. Reuşiţi să convingeţi o parte dintre rude că faceţi mari eforturi pentru a restabili relaţiile cu foştii lor creditori. Obţineţi o „împăcare” şi vă relansaţi aproape toate activităţile.

Oricât aţi încerca să amânaţi toate drumurile care vă sunt impuse de şefi,nu aveţi multe şanse de reuşită. Veţi continua totuşi întreg intervalul să încercaţi cu maximă încăpăţânare să-i convingeţi. Vă schimbaţi miercuri dispoziţia de la o clipă la alta. Vineri,primiţi veşti care vă pot întrista.

Nu se justifică în niciun fel „accesele” dv. repetate de râs. Vă împotriviţi miercuri ca persoana iubită să plece la alt drum lung şi puteţi provoca astfel numeroase disensiuni şi chiar noi conflicte perene în familie. Vineri,chiar dacă renunţaţi la insistenţe,preferaţi să luaţi totul în joacă.

Sunteţi bine dispusă întreg intervalul (nu luaţi în seamă nicio veste pesimistă şi în parte aveţi dreptate). Descoperiţi că aveţi în continuare protectori puternici şi dispuşi să vă ajute în orice împrejurare. Deşi sunteţi rugată să staţi mai mult pe acasă,sunteţi tot pe drumuri şi nu aveţi stare.

„Aş dori să-mi spuneţi ce-mi rezervă viitorul,în domeniile dragoste şi carieră! Vă mulţumesc!”

Oana Tismanaru,născută pe data de 6 martie 1985,la ora 19:30,în Alexandria,Teleorman. Soare în Peşti cu Ascendent în Balanţă. Foarte senzuală,cu un sex apppeal de necontestat,veţi avea multe probleme sentimentale de-a lungul vieţii din cauza numeroşilor admiratori. Veţi munci foarte mult,uneori renunţând la plăcerile vieţii şi este posibil să aveţi o profesie legată de medicină sau de igienă. Dacă ora de naştere este corectă,cel mai evident este norocul financiar şi cel referitor de copii. În astrogramă,apar ca posibile o căsnicie şi trei copii. Începând cu această lună,până în 2015,se consolidează şi şansele profesionale (totul este să alegeţi ce trebuie).Recente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg