Ce-ţi rezervă astrele între 30 aug.- 5 sept.

1 70587 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul între 30 august şi 5 septembrie!

BERBEC

Este necesar ca întreg intervalul să depăşiţi noile obstacole fără să apelaţi la scenarii „profesionale” complicate ori la bunăvoinţa şefilor. Din păcate,excesele încep să-şi spună cuvântul începând de joi. Vă întâmpinaţi colaboratorii cu resentimente şi le daţi de gândit şefilor despre politeţea dv.

TAUR

De miercuri,ocoliţi munca grea şi vă afirmaţi calităţile într-un context extrem de original. Complicaţiile sentimentale sunt la ordinea zilei şi ar fi bine să nu vă avântaţi în a face noi declaraţii de iubire. Aveţi numeroase idei foarte valoroase,şi vă grăbiţi să le comunicaţi vineri prietenilor.

GEMENI

Primiţi încă de marţi mesaje mai puţin bune de la rudele aflate în alte localităţi. Veştile vă tulbură pacea familială,dar reacţiile celor dragi sunt totuşi previzibile. Optimismul revine de abia vineri. Este de preferat să începeţi o dietă drastică,pentru a nu se declanşa o nouă criză hepatică.

RAC

Miercuri aveţi prea mare încredere în partenerul de viaţă şi sunteţi înşelată într-o manieră neaşteptată. Joi asistaţi,în schimb,cu deosebită plăcere la progresul pe care îl înregistrează cea mai dragă persoană din anturajul intim. Consideraţi că o parte din merite vă revin şi aveţi dreptate pe deplin.

LEU

Nu vă lipseşte tactul,dar conflictele care apar marţi vă stresează şi nu mai ştiţi cum să reacţionaţi. Sunteţi obligată miercuri să participaţi la o şedinţă stresantă. Le cereţi celor din jur să muncească la fel de mult ca şi dv. şi este posibil,doar că le lipseşte atât imaginaţia,cât şi concentrarea.

FECIOARĂ

Descoperiţi cu stupoare că nu aveţi colaboratori la fel de experimentaţi ca dv. S-au aglomerat o grămadă de activităţi pe care le-aţi tot amânat şi acum chiar nu mai aveţi cum să le finalizaţi singură. Apelaţi cu multă încredere miercuri la femeile din anturajul profesional pentru muncă suplimentară.

ZODIA NOROCOASĂ-BALANŢĂ

Şansele financiare de la începutul intervalului vă feresc de o campanie de economii drastice şi vă permit să aşteptaţi noi oportunităţi,fără să forţaţi apariţia acestora. Învăţaţi acum să faceţi investiţii! De miercuri,o parte dintre prieteni se întorc împotriva dv. şi vă critică la fel ca adversarii consacraţi,dar deja nu vă mai pasă. De reacţiile partenerului de cuplu vă lăsaţi însă surprinsă şi nu întotdeauna într-o manieră plăcută. Vă deranjează fie originalitatea extremă a acestuia,fie excesele pe care le face împotriva indicaţiilor medicale. Starea de sănătate se schimbă numai dacă faceţi prea multe deplasări.

SCORPION

Starea de nelinişte din acest interval este motivată şi nu trebuie să mai căutaţi în zadar vinovaţii. Pentru a rezolva odată pentru totdeauna problemele familiale,vă lăsaţi miercuri în voia sorţii cu încredere. Joi sau vineri,le veţi propune cu ironie spontană celor dragi un „pact“ de neagresiune.

SĂGETĂTOR

Comportamentul iraţional al persoanei iubite vă pune în situaţii dificile la începutul intervalului,mai ales că nu puteţi să le mai daţi niciun fel de explicaţii celor din anturaj. Vă reîntoarceţi de miercuri la dorinţa de a face economii şi nu aveţi de gând să vă mai lăsaţi influenţată de nimeni.

CAPRICORN

La începutul intervalului,consideraţi că aveţi dreptate întru totul şi că reţinerile nu mai au niciun rost. Nu aveţi chef de drumuri,în primul rând pentru că sunteţi prea ocupată,dar trebuie să respectaţi programul tuturor întâlnirilor de „afaceri”. Asistaţi în weekend la discuţii interminabile.

VĂRSĂTOR

Interveniţi marţi sau miercuri în evenimentele dure la care sunteţi nevoită să asistaţi fără voie. Conflictele mai vechi îşi găsesc joi o portiţă prin care să răbufnească. Cei din anturaj sunt decişi să vă scoată din sărite la sfârşitul intervalului şi începeţi să credeţi că există un fel de complot.

PEŞTI

Aveţi tendinţa întregul interval de a vorbi prea mult şi cu tonul foarte ridicat. Insistenţele dv. de miercuri sunt cotate ca simple cicăleli,chiar dacă tuturor le e clar că sunteţi ancorată în realitate mai mult decât oricine altcineva. În weekend,apar ca o avalanşă surprize,veşti şi invitaţii.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Apelez la dv. cu rugămintea de a-mi spune ce-mi rezervă viitorul din punct de vedere sentimental. Vă mulţumesc!”Cristina,născută pe data de 27 iulie 1983,la ora 18:45,în Giurgiu. Soare în Leu cu Ascendent în Capricorn. Cele cinci planete din semne de foc vă imprimă un comportament voluntar,în sensul că vreţi să vă impuneţi permanent şi aveţi o dorinţă de afirmare ieşită din comun. Fără a fi foarte senzuală,vă doriţi un bărbat sentimental,fidel şi de „casă“,care să vă accepte toate cerinţele. În astrogramă,apar ca posibile chiar şi trei căsnicii ori relaţii de durată,dar şi separări fulgurante,cu scântei. Până la jumătatea anului viitor,aveţi şansa să întâlniţi bărbatul visat. Importante în următorii doi ani vor fi şi schimbările care vor apărea la nivel profesionale.Recente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg