Ce-ţi rezervă astrele între 4-10 octombrie

1 65307 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 4-10 octombrie!

ZODIA NOROCOASĂ-BERBEC

Vă impuneţi întregul interval toate deciziile şi opiniile fără vreun efort deosebit. Miercuri,cei din anturaj sunt cuceriţi de personalitatea dv. şi puteţi obţine orice de la ei. Relaţia cu persoana iubită însă nu se îmbunătăţeşte,aşa că luaţi măsuri oarecum extreme la sfârşitul intervalului. Reuşiţi să menţineţi cu siguranţă un nivel de comunicare care vă avantajează. Cel mai „însorit“ domeniu este cel financiar,deoarece reuşiţi cu fonduri,pe care le consideraţi minime,o stare de linişte economică. Pentru a scăpa de stres,este de preferat să renunţaţi la excesele de originalitate,mai ales în domeniul profesional.

TAUR

Aveţi senzaţia încă de la începutul intervalului că toţi cei din anturaj vă doresc răul,că vă urmăresc şi încearcă să vă manipuleze. Cu încăpăţânarea care vă caracterizează,nu este exclus ca de miercuri să le întoarceţi toate planurile pe dos şi să cadă în groapa „rezervată“ cu mare grijă pentru dv.

GEMENI

Găsiţi în mod sigur un job mai bun sau sunteţi promovată,marţi ori miercuri,iar cea mai încântată va fi persoana iubită,care de abia aşteaptă să se laude cu realizările dv. în faţa rudelor apropiate. Majoritatea nativelor nu iau în seamă gura lumii şi trăiesc o poveste de iubire absolut originală.

RAC

Starea de nelinişte persistă întreg intervalul şi vă manifestaţi îngrijorarea în faţa rudelor şi prietenilor,de la care însă nu primiţi încurajări,ci doar critici indirecte. Încă nu v-aţi refăcut pe deplin financiar,dar apar numeroase şanse de joi. Persoana iubită se poartă amical,nu pasional.

LEU

Nu scăpaţi prin nicio metodă de drumuri sau de sensibilitatea emoţională excesivă. Puteţi avea replici foarte dure joi,fără motiv,care vă uimesc şi pe dv. Celibatarele sunt atrase vineri de persoane excentrice. Vă enervaţi în weekend din cauza celor care nu vă lasă să faceţi treburile casnice.

FECIOARĂ

Veţi încerca în zadar să motivaţi campania de cheltuieli neprevăzute prin starea locuinţei dv. ori prin numeroasele probleme ale copiilor,dacă aceştia există. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt totuşi de-a dreptul minunate,chiar dacă vă prelungiţi zilnic programul de lucru fără să-l anunţaţi.

BALANŢĂ

Încă de la începutul intervalului aveţi inspiraţie,dispuneţi de energie din plin şi primiţi noi oferte pentru activităţi care vă plac. Aţi scăpat oarecum de invidii,bârfe şi scandaluri,aşa că ar fi minunat să fiţi lăsată în pace de miercuri de toţi cei care vor să vă acapareze atenţia cu nimicuri.

SCORPION

Cu ajutorul intuiţiei veţi putea debloca miercuri toate proiectele care lâncezeau de mult timp ori erau amânate continuu. Persoana iubită vă contrazice permanent,dar sfaturile ei sunt în general foarte bune. Întregul interval,faceţi încasări care vă permit să plănuiţi călătorii pentru a vă relaxa.

SĂGETĂTOR

Situaţia financiară e iar la limită,însă uitaţi de toate necazurile în momentul în care apare persoana iubită. Pentru nativele căsătorite,se produce o trezire a pasiunii,iar pentru celibatare se iveşte vineri partenerul dorit,pe care însă îl refuză cu graţie,aparent fără niciun motiv important.

CAPRICORN

Majoritatea nativelor sunt promovate,fiind totodată încărcate cu noi responsabilităţi profesionale. Persoana iubită e mai puţin pretenţioasă,dar la fel de bizară. Situaţia financiară este oarecum nesatisfăcătoare şi cele mai multe pornesc o „campanie“ de recuperare a banilor împrumutaţi amicilor.

VĂRSĂTOR

Pentru că se simt foarte bine,nativele bolnave renunţă la tratamentele prescrise,fără a cere părerea nimănui. Din cauza lipsei de timp,iubirea din cuplu este aproape „stinsă“. Familistele îşi susţin din nou financiar partenerul,iar celibatarele pun la cale călătorii pentru sărbătorile de familie.

PEŞTI

Norocul financiar al acestor native efectiv înfloreşte de joi,numai că familistele ajung la concluzia că nu muncesc pentru ele,ci pentru copii ori alţi „abonaţi“ din familie. Cele mai puţin favorizate sunt nativele care lucrează în învăţământ,dar toate stau mai mult la serviciu decât pe acasă.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog să-mi spuneţi ce mă aşteaptă în viitor în mod deosebit. Vă mulţumesc anticipat.”Andrada Nistor,născută pe dat de 2 februarie 1985,la ora 12:20,în Sibiu. Soare în Vărsător cu Ascendent în Gemeni. Foarte inteligentă,dar şi foarte tenace datorită planetelor din Capricorn,sunteţi mult prea sentimentală,astfel încât nu este exclus să pierdeţi bani,având încredere în cine nu trebuie. Senzualitatea este maximă,ceea ce vă va configura o personalitate de cuceritoare (nu este imposibil să vă căsătoriţi de două ori,absolut pe neaşteptate). Din punctul de vedere al sănătăţii,este bine să faceţi des controale ginecologice şi mamare. Dacă ora de naştere este corectă,veţi călători mult şi este chiar posibil să vă stabiliţi în străinătate.Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg