Ce-ţi rezervă astrele între 6-12 septembrie

1 65307 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 6-12 septembrie!

BERBEC

Situaţia dv. financiară e mai mult decât încurcată,aşa că va trebui să apelaţi la prieteni ori rude,care de abia aşteaptă să vă sară în ajutor,ca să vă dovedească cât de mult vă iubesc. Persoana iubită vă declară că nu vă mai înţelege şi este posibil să plece pentru un timp într-o delegaţie lungă.

TAUR

Expansivă,foarte optimistă,extrovertită şi lipsită de complexe,faceţi gafe după gafe,dar vă simţiţi apărată şi iubită. Apar şi noi oferte profesionale la începutul intervalului. Cele mai multe celibatare fac planuri matrimoniale,fără a cere ajutor şi sfârşesc prin a renunţa din cauza oboselii.

GEMENI

Aproape că vă speriaţi de resursele financiare care năvălesc efectiv în viaţa dv. Nu aţi mai trecut parcă niciodată printr-o astfel de situaţie şi chiar nu ştiţi cum să reacţionaţi când cei dragi vă pretind să-i ajutaţi necondiţionat. Aparent exuberante,sunteţi copleşite încet-încet de pesimism. 

RAC

Cele mai multe native din zodia Rac îşi vor îmbunătăţi în acest interval situaţia financiară şi vor reuşi să se impună în discuţiile cu partenerul de viaţă,care de altfel nu este deloc rău intenţionat. Celibatarele se decid brusc să se căsătorească,însă cele mai multe trebuie să facă unele controale de specialitate.

LEU

Foarte amabile,mai ales în a doua parte a intervalului,nu au griji financiare,fiind favorizate şi de prosperitatea partenerului de cuplu. Toate nativele fac multe călătorii de scurtă durată şi sunt indecise în carieră. Starea de sănătate este mai bună ca niciodată,aşa că fac planuri peste planuri.

FECIOARĂ

Aceste native s-au săturat de drumuri,însă nu au cum să le evite nici în acest interval,deoarece încă nu au finalizat actele ce sunt menite să le asigure liniştea. Toate problemele ce ţin de locuinţă devin şi mai presante,în primul rând din cauza partenerului de cuplu care le respinge intenţiile.

BALANŢĂ

Şansele financiare se reduc şi retrăiesc un fel de teamă de sărăcie,însă au în continuare noroc cu carul. Prietenii şi amicele încearcă să le coopteze în activităţi relaxante. Persoana iubită le face cadouri costisitoare,aşa că măcar în a doua parte a intervalului,viaţa li se pare mult mai frumoasă.

SCORPION

Situaţia financiară este excepţională,dar asta nu vă scuteşte de încurcături şi probleme cu fiscul ori cu notarii. Iubirea în cuplu renaşte pe neaşteptate,însă nu aveţi deloc timp pentru plimbări sub clar de lună şi atunci renunţaţi definitiv la preţioasele preludii. Pentru unele native apar pagube.

SĂGETĂTOR

Schimbările la nivel profesional sunt în continuare foarte importante şi le lipseşte de plăcerea de a se relaxa în familie. Este posibil să li se facă reproşuri de către cei dragi şi să li se atragă atenţia că au devenit străine în propria casă. Mamele chiar nu mai au deloc răbdare cu propriii copii.

CAPRICORN

Vor apărea suficiente obstacole pentru ca nativele să fie sensibile,recalcitrante şi lipsite de înţelegere pentru oricine încearcă să le „exploateze“,adică doreşte să le pretindă ceva. Pagubele de la începutul intervalului vor fi rapid neutralizate cu ajutorul unor protectori. Nu vor avea linişte!

VĂRSĂTOR

Primiţi sume de bani,dar vă e clar că aveţi nevoie de fonduri mari pentru a pune în practică proiectele dv. extrem de ambiţioase. Nicio nativă nu are răbdare cu partenerul de cuplu şi se simt agasate de „atenţiile“ repetate ale acestuia. Unele native acceptă tratamente excentrice şi periculoase.

ZODIA NOROCOASĂ-PEŞTI

Foarte senzuale şi apetisante,sucesc minţile celor din jur doar cu câte o privire languroasă. Foarte comunicative,la mijlocul intervalului,îi pun la punct pe cei care le critică fără milă,iar unele reuşesc să-şi facă din adversari prieteni fideli. Starea de sănătate este destul de bună,cu excepţia nativelor de vârsta a treia,care suferă din cauza picioarelor ori au probleme abdominale. Familistele îşi doresc din tot sufletul să devină independente financiar,numai că partenerul de viaţă este încă lider în acest domeniu ori poate fi doar foarte zgârcit. O mică parte din aceste native sunt promovate,dar descoperă că volumul de muncă a scăzut,în favoarea responsabilităţilor,şi nu sunt prea încântate de noua situaţie.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„M-ar interesa,din punct de vedere astrologic,ce-mi rezervă astrele privind viaţa personală în special,dar şi cea profesională pentru următoarea perioadă.”

Denisa Zabava,nascută pe data de pe 5 ianuarie 1993,la ora 14:00,în Ploieşti.Soare în Capricorn cu Ascendent în Gemeni. Cele patru planete din Capricorn vă „oferă“ foarte mult pragmatism,dar şi prea multă încăpăţânare. Din păcate aspectele făcute de acestea cu Marte din Rac vă fac să nu iertaţi nimic,mai ales rezistenţa din partea familiei. În astrogramă,apare o carieră profesională excepţională,construită prin voinţă şi multă muncă (pentru a avea succes este necesar,înainte de toate,să aveţi răbdare). Dacă ora de naştere este corectă,este obligatoriu să vă căsătoriţi (nu apare decât o căsnicie,absolut necesară pentru a avea copii,care vor fi foarte norocoşi). În perioada următoare,veţi câştiga mai mulţi bani şi veţi deveni mai optimistă.Recente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg