Ce-ţi rezervă astrele între 8-14 iunie

1 74619 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 8-14 iunie.

BERBEC

Nici relaţia de cuplu,nici situaţia financiară nu se îmbunătăţesc,dar majoritatea nativelor ce au posibilitatea să lucreze cu străinii ori li se oferă şanse să plece în peste hotare,cunosc în acest interval o relansare profesională incontestabilă. Cele mai mari şanse le au însă de luni studentele!

TAUR

Munciţi mai mult pe acasă decât la serviciu şi vă decideţi brusc să nu vă petreceţi concediul în localitatea în care locuiţi. Faceţi foarte multe excese,dar aveţi grijă să respectaţi anumite limite,pentru a nu vă pune în pericol starea de sănătate tocmai acum. Iubirea dv. a devenit cam „călduţă”!

GEMENI

Viaţa sentimentală a acestor native devine de-a dreptul tumultoasă. Atât rudele,cât şi prietenii apropiaţi le presează să renunţe la o parte din activităţile profesionale şi să se mai relaxeze şi ele,împreună cu noul partener de cuplu (cel mai probabil,coleg de serviciu). În replică,majoritatea vor semna noi contracte,aparent extrem de avantajoase! Pentru cele mai multe starea de sănătate este neaşteptat de bună,aşa că se implică în tot felul de activităţi adiacente. Banii „sosesc” la mijlocul intervalului,astfel încât încep să se gândească la investiţii serioase.

RAC

Relaţiile dv. sentimentale înfloresc efectiv aproape întreg intervalul. Chiar şi cele care nu credeau că se vor mai îndrăgosti vreodată,acum fac o pasiune „la minut”. Relaţiile colegiale sunt din ce în ce mai stresante şi nu este exclus să doriţi să renunţaţi la actualul serviciu din această cauză.

LEU

Dacă de relaţiile cu partenerul de cuplu nu vă mai puteţi plânge,cele de colaborare ori cele cu prietenii şi rudele încă vă stresează şi vă încarcă de tensiuni periculoase. Sunteţi foarte creative întregul interval,dar şi intuitive şi lipsite de complexe care v-ar putea stăvili elanurile creatoare.

FECIOARĂ

Sunt ferite de problemele financiare doar acele native care au „consilieri” cu experienţă,lucrează cu publicul ori se căsătoresc în această perioadă. Casa vă este aproape tot timpul plină de musafiri sau faceţi o renovare din temelii a acesteia. Starea de sănătate va fi bună,dacă nu faceţi eforturi.

BALANŢĂ

Vă găsiţi timp printre picături să pregătiţi şi casa pentru musafirii de ocazie,cu toate că sunteţi forţate efectiv să faceţi multe drumuri şi să pierdeţi timpul în discuţii interminabile cu rudele şi amicii. Pesimismul dv. este evident,deşi la mijlocul intervalului reuşiţi să reechilibraţi bugetul.

SCORPION

Succesele financiare vă creează aproape un fel de stare de teamă. Vi se pare că e prea frumos să fie adevărat,dar în realitate nu mai aveţi timp decât pentru întâlniri foarte scurte cu partenerul de cuplu şi sunteţi nevoite să renunţaţi ori chiar să limitaţi călătoriile la care visaţi de ceva vreme.

SĂGETĂTOR

Exuberanţa şi optimismul dv. îi influenţează atât de mult pe toţi cei din anturaj,încât deveniţi un fel de confidentă a tuturor. Aflaţi la mijlocul intervalului lucruri care vă stresează,însă doar pentru scurt timp. Situaţia financiară devine înfloritoare şi primiţi promisiuni care vă fac fericite.

CAPRICORN

Nu prea mai ştiţi cum să reacţionaţi la intrigile şi bârfele de la serviciu. Unele native preferă ca în această perioadă să stea casă şi să renunţe la viesparul „profesional”. Altele apelează la prietenii apropiaţi,dar şi aceştia se întorc împotriva lor. Din punct de vedere financiar,nu au probleme.

VĂRSĂTOR

Evenimentele se succed cu mare rapiditate şi nu reuşiţi să înţelegeţi cum pe neaşteptate toate planurile dv. sunt date peste cap. Prietenii nu vă mai acordă creditul financiar dorit,rudele dv. parcă au dispărut,iar călătoriile sunt amânate sine die. Întregul interval trebuie să faceţi economii!

PEŞTI

Porniţi o campanie de reorganizare a tuturor activităţilor dv. profesionale,în care îi implicaţi şi pe colegii dv. Nicio persoană din anturaj nu consideră momentul potrivit şi se întorc împotriva dv. când nici nu vă aşteptaţi. Nici şefii nu vă sprijină,iar dv. simţiţi că nu puteţi trăi fără a munci.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg