Ce-ţi rezervă astrele între 8 şi 14 februarie

1 75085 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 8-14 februarie!

BERBEC

Vă lăsaţi pradă primului impuls şi renunţaţi la toate negocierile,chiar dacă acestea implică îmbunătăţirea relaţiilor dv. parteneriale şi financiare în viitorul apropiat. Cele mai multe native pleacă în călătorii lungi sau măcar le plănuiesc ori visează la ele ca la o descătuşare absolut necesară.

TAUR

Nu mai aveţi răbdare cu amicii şi prietenele dv.,mai ales pentru că au un comportament foarte ciudat şi imprevizibil. Începeţi o campanie „serioasă” de curăţenie,dar preferaţi să nu fiţi ajutată (adică încurcată) de nimeni din familie. Le impuneţi iar tuturor membrilor familiei să facă economii.

GEMENI

Majoritatea celibatarelor au şanse maxime de a-şi găsi partenerul perfect,iar femeile de afaceri îşi „restructurează” atât activităţile mai noi,cât şi colaboratorii. Au posibilitatea să câştige procesele care au trenat ani de zile,cu excepţia celor în care sunt implicate chiar rudele lor apropiate.

RAC

Oricât de mult ar munci,nu pot să scape în acest scurt interval de toate datoriile,aşa că încep să se gândească din ce în ce mai des la o schimbare de serviciu. Relaţiile parteneriale,inclusiv cele sentimentale,încep să se calmeze şi să le ofere o oază cu plăceri „vinovate”. Călătorii planificate.

LEU

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte brusc încă de la începutul intervalului şi le dovediţi tuturor,dar mai ales rudelor şi prietenilor,că aţi avut dreptate când aţi demarat noile activităţi. O poveste de dragoste se poate înfiripa pe neaşteptate cu un coleg de serviciu. Partener de cuplu muncitor.

FECIOARĂ

Prin deciziile pe care le luaţi,reuşiţi să vă puneţi în cap toată familia şi apoi consideraţi că sunteţi stresată din cauza lor,uitând că i-aţi provocat săptămâna trecută continuu. Sumele care apar la sfârşitul intervalului sunt insuficiente şi chiar nu mai ştiţi cum să achitaţi toate facturile.

BALANŢĂ

Vă rezolvaţi aproape toate problemele cu ajutorul rudelor şi al amicilor,care chiar păreau că au uitat de dv. Descoperiţi că sunteţi foarte implicată în prea multe activităţi şi că nu mai aveţi cum să le faceţi faţă tuturor. Celibatarele sunt norocoase şi iau decizia să se căsătorească în primăvară!

SCORPION

Situaţia profesională şi cea financiară sunt excepţionale,aşa că nu este de mirare că sunteţi încă foarte invidiate şi prietenele au dispărut ca şi cum nu au existat niciodată. Un concediu este absolut necesar pentru pregătirile „sărbătorilor” familiale,însă nu primiţi imediat aprobarea necesară.

ZODIA NOROCOASĂ-SĂGETĂTOR

Foarte energice şi dornice să se afirme pe plan profesional,doresc să fie mai independente şi s-ar lipsi bucuroase de cicăleala partenerilor de cuplu. Întregul interval,au comportamentul unei albinuţe foarte muncitoare,care vrea să fie lăsată să zboare din floare în floare. În prima parte a intervalului,unele native chiar doresc să renunţe la persoana iubită,dacă aceasta nu este suficient de maleabilă. Din punct de vedere financiar,depăşesc şi cele mai extravagante vise (este posibil să primească prime,cadouri,ori să li se restituie sume importante,de care şi uitaseră). Starea bună de sănătate şi mult doritele călătorii lungi întregesc o perioadă cu recompense.

CAPRICORN

Cu ajutorul unei intuiţii nelimitate şi cu sprijinul unor prieteni şi amice,reuşiţi să depăşiţi toate „încercările” profesionale din acest interval. Sunteţi nevoite să îngrijiţi miercuri o rudă bolnavă şi,cu toate că vă faceţi datoria,vă faceţi şi reproşuri pentru că nu aţi acţionat mai din timp.

VĂRSĂTOR

Relansarea profesională nu mai poate fi amânată,aşa că nu luaţi în seamă nemulţumirile partenerului dv. de cuplu,care consideră că vă pierdeţi timpul cu un coleg sub pretextul unei mai bune colaborări. Puţin adevăr există însă totuşi în reproşurile repetate! Pentru moment,vi se propune o separare.

PEŞTI

Consideraţi că laudele pe care le primiţi de la şefi sunt cam exagerate şi aţi prefera ca acestea să se regăsească mai degrabă în salariul acordat. Munciţi în continuare foarte mult,dar de această dată partenerul de cuplu vă înţelege şi încearcă să vă ajute cum poate. Facturile rămân neachitate!

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Va rog să-mi spuneţi ce-mi rezervă viitorul apropiat. Mulţumesc mult!”

Petronela Magdalena,născută pe data de 27 octombrie 1974,la ora 3:00,în Bucureşti.Soare în Scorpion cu Ascendent în Fecioară. Cele şase planete din semne de apă vă îmbogăţesc personalitate cu multă intuiţie,permeabilitate emoţională,altruism şi emotivitate. În plus,aveţi patru planete în Balanţă,care vă completează prin atracţia pentru tot ceea ce este frumos,dorinţă de a face dreptate,dar şi dorinţa de a nu vă implica,de a nu deranja pe nimeni prin deciziile dv. În astrogramă,apare şi o tendinţă clară spre celibat,însă aveţi prea multe propuneri matrimoniale,mai ales din partea colegilor. Pentru moment,cariera profesională şi câştigurile financiare sunt foarte frumos aspectate (dacă ora de naştere este corectă).Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg