Ce-ţi rezervă horoscopul 26 oct.-1 nov.

1 71308 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 26 octombrie-1 noiembrie.

BERBEC

Doriţi să reorganizaţi şi să înfrumuseţaţi interiorul casei în care locuiţi şi aveţi o surpriză plăcută atunci când se oferă toţi cei dragi să vă ajute. Sunteţi stresată de timpul scurt în care trebuie să finalizaţi tot ceea ce v-aţi propus,înainte de a face un drum în provincie ori în străinătate.

TAUR

Noi joburi ori contracte vă bat la uşă de la începutul intervalului. Chiar dacă sunt de scurtă durată,aceste contracte vă asigură un buget mai mare. Este posibil să păstraţi secrete aceste noi şanse financiare,deoarece consideraţi că partenerul de cuplu şi familia cheltuiesc prea mult şi fără rost.

GEMENI

Sistaţi numai pentru moment activităţile profesionale în care aţi bătut de bună voie pasul pe loc. Faceţi cu foarte multă plăcere câteva drumuri impuse de munca dv. şi investiţi tot ceea ce câştigaţi în casă,mai mult de nevoie. Revedeţi joi pe neaşteptate cu plăcere o mulţime de prieteni şi amice.

RAC

Şansele financiare se succed cu rapiditate,chiar dacă unele sunt încă doar sub formă de proiect. Descoperiţi noi escrocherii „amicale”,dar de această dată sunteţi pusă în gardă şi reacţionaţi prompt. Ar fi foarte bine ca în prima parte a intervalului să fiţi foarte atentă la ce medicamente luaţi!

LEU

Intenţiile dv. de a face schimbări la serviciu nu sunt înţelese,ba unii colegi le consideră chiar excentrice. Treziţi interesul unor nativi din Fecioară,însă preferaţi să vă păstraţi integritatea principiilor. Din punct de vedere financiar,pentru moment,primiţi doar multe promisiuni exagerate.

FECIOARĂ

Mai libertină decât de obicei,vă consideraţi persecutată mai ales la serviciu,unde consideraţi că faceţi cele mai grele activităţi,în timp ce alţii sunt favorizaţi de către şefii direcţi. Este necesar să faceţi numeroase drumuri în provincie ori străinătate,pe care le amânaţi de luni de zile.

BALANŢĂ

Prea sensibilă,aveţi reacţii exagerate faţă de orice admonestare,dar mai ales din partea partenerului de cuplu. Lipsa de activitate vă împinge miercuri să reluaţi relaţii care nu prea v-au adus noroc. Nu este exclus ca cele mai multe native să plece în excursii sau călătorii lungi în străinătate.

SCORPION

Sunteţi subiectivă şi oricât de mult v-ar lăuda cei din anturaj şansele profesionale,dv. vi se par de-a dreptul nule. Partenerul de viaţă vă susţine financiar doar dacă aveţi copii şi situaţia vi se pare cam nedreaptă. Tinerele se gândesc la escapade în străinătate,iar mamele devin prea generoase.

SĂGETĂTOR

De miercuri,doriţi să vă puneţi în valoare toate talentele pe care le aveţi,dar vă este clar că momentan creativitatea dv. se află în criză. Daţi vina pe colegi ori pe condiţiile improprii din familie,însă vă este clar că „filonul” special a secat. Vineri,mamele par indiferente faţă de copii.

CAPRICORN

Cu multă înţelepciune,încercaţi să-i explicaţi atât partenerului de cuplu,cât şi prietenului care vă ajută,că amândoi sunt extrem de importanţi pentru dv. Vreţi să vă bucuraţi împreună de aceleaşi şanse de afirmare şi doriţi să excludeţi pentru moment orice deplasare,mai ales de lungă durată.

VĂRSĂTOR

Vă dedicaţi întregul interval pregătirii unor surprize pentru cei dragi. Partenerul de cuplu este imprevizibil,dar doreşte să vă susţină activităţile care vă fac plăcere. Munciţi mult,însă vă bazaţi pe ajutorul unor persoane lipsite de simţ practic. Cei din anturaj recunosc că sunteţi de neegalat.

ZODIA NOROCOASĂ-PEŞTI

Mai puţin irascibilă,dar nu şi lipsită de intuiţie,acţionaţi apelând la diplomaţie,pentru a obţine avantaje profesionale. Cu toate acestea,oricât de mulţi bani aţi câştiga,aveţi impresia că prietenii şi rudele iar vă surclasează. Vineri,vă irită faptul că nu vă puteţi cheltui câştigurile după bunul plac,iar cadourile pe care le primiţi le consideraţi nefolositoare. Pregătiţi în week-end cu ardoare locuinţa pentru vizitele de lungă durată ale amicilor ori rudelor din alte localităţi. Întregul interval,faceţi investiţii numeroase pentru a vă asigura un viitor mai bun (ori doar mult mai comod).

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş vrea să ştiu,vă rog,ce atitudine ar fi mai bună în comunicarea cu fetiţa mea.”

A.G.,născută pe data de 12 martie 2007,la ora 11:20,în  Braşov.  Soare în Peşti cu Ascendent în Rac. În ciuda indiciilor date de Soare şi Ascendent,fiica dv. are cinci planete în semne de foc,ceea ce afectează modul de comunicare prin instalarea unei grabe greu de contracarat. Poziţia lui Mercur în Vărsător (foarte frumos aspectat) specifică o inteligenţă ieşită din comun,un limbaj lipsit de „injurii” ori orice altceva ce ar putea deranja anturajul. Faptul că vorbeşte mult (şi sincer) este de apreciat. Maniera prin care puteţi avea o bună comunicare se referă în primul rând la răbdare şi la puterea de a răspunde tuturor întrebărilor în mod logic.Recente

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg