Ce trucuri de frumuseţe are Aishwarya Rai. Sunt la îndemâna oricărei femei

1 aishwaria nou jpg jpeg

Fostă Miss World, Aishwarya Rai Bachchan este una dintre cele mai frumoase femei din lume. A lucrat o perioadă ca fotomodel şi şi-a construit o carieră de succes la Bollywood, frumuseţea ajutând-o mult în acest sens. Pentru a se menţine în formă şi pentru a-şi îngriji pielea şi părul, vedeta foloseşte câteva trucuri simple.

Chiar şi la 46 de ani, Aishwarya Rai continuă să fie una dintre cele mai apreciate femei din lume. Actriţa, care a avut o relaţie cu Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, este căsătorită din 2007 cu actorul Abhishek Bachchan, cu care are o fetiţă de 9 ani.

Aishwarya Rai este renumită pentru eleganţa sa, pentru chipul radios, pentru părul mătăsos şi pentru ochii verzi. Iată câteva reguli de care ţine cont pentru a se menţine în formă:

  • Actriţa a dezvăluit că acordă o atenţie aparte hidratării. Bea o cantitate suficientă de apă zilnic (2 litri), hidratarea fiind esenţială şi pentru aspectul pielii.
  • Pentru îngrijirea tenului, Aishwarya Rai a declarat într-un interviu că preferă remediile naturale în locul cremelor care conţin chimicale.
  • Actriţa obişnuieşte să aplice pe ten suc de castraveţi, care are proprietăţi antiinflamatoare şi antioxidante. De asemenea, foloseşte adesea o mască din suc de castraveţi şi iaurt, pe care o lasă să acţioneze 20 de minute pe faţă.  
  • Pentru îngrijirea părului foloseşte diverse uleiuri: de cocos, de măsline sau de migdale. Periodic, aplică pe păr măşti cu ouă şi ulei de măsline, lapte şi miere, avocado şi maioneză.
  • Dimineaţa, pe stomacul gol consumă un pahar cu apă călduţă în care amestecă o linguriţă de miere şi sucul de la o jumătate de lămâie.
  • Pentru a nu se îngrăşa, Aishwarya Rai consumă 5 grame de fibre la fiecare masă, truc care poate preveni asimilarea zahărului în corp. Actriţa susţine că mesele ei includ, în principal, peşte, legume, fructe, orez şi nuci. Ea mai foloseşte şi mirodenii pentru calităţile lor de ardere a grăsimilor. Actriţa preferă să mănânce acasă, nu la restaurant, pentru a avea un control mai bun al ingredientelor. Preferă să mănânce puţin şi des în loc de 3 mese principale.
  • Nu fumează şi nu consumă alcool. Atât ţigările, cât şi alcoolul au efecte negative nu numai asupra sănătăţii, cât şi asupra aspectului pielii.
  • Nu este o adeptă a mersului la sală. În schimb, practică yoga şi merge în ritm alert pentru a se menţine în  formă.

Citeşte şi: Tu ştii să alegi corect demachiantul? Iată de ce să ţii cont!



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg