Cei mai buni tătici din zodiac. Copiii au ce învăţa de la ei

1 85260 original jpg jpeg

Există trei zodii care au toate caracteristicile unui tată bun. Sunt atenţi, deschişi şi dornici să petreacă mult timp alături de copiii lor, astfel că există mari şanse ca aceşti micuţi să devină deştepţi şi descurcăreţi. Iubitul tău este pe listă?

Bărbatul Vărsător

În vreme ce femeia Vărsător este şi ea o mamă bună, problema ei este că poate fi puţin cam distantă faţă de copiii ei. Aceeaşi tendinţa o are şi bărbatul Vărsător, dar în cazul figurii paterne acest lucru este mai puţin problematic. De fapt, tatăl Vărsător le lasă o moştenire genetică foarte bogată copiilor săi. Această zodie de aer are o inteligenţă analitică foarte dezvoltată, pe care o transmite şi urmaşilor. În plus, tatăl Vărsător îi învaţă pe copiii lui să argumenteze logic şi să treacă prin filtrul propriei gândiri tot ceea ce învaţă. Bărbatul Vărsător este un tată inteligent, deschis la minte, dornic să îi îi înveţe pe cei mici să aibă o gândire liberă şi să îşi folosească din plin inteligenţa. 

Bărbatul Capricorn

Zodia Capricorn este un alt semn inteligent al horoscopului, având tot o inteligenţă practică, precum Taurul, care este însă completată şi de o doză mai mare de creativitate, în special când vine vorba de rezolvarea problemelor. Tatăl Capricorn este destul de strict, ce-i drept, dar în acelaşi timp le oferă copiilor o educaţie impecabilă. El ştie exact cât să îi răsfeţe şi cât să îi certe, fără a exagera în nicio direcţie. Copiii lui sunt deştepţi şi siguri pe ei, având aspiraţii înalte încă de când sunt mici. Şi ei pot ajunge premianţii clasei, pentru că îşi doresc din tot sufletul să îşi mulţumească tatăl şi să îi urmeze modelul.

Bărbatul Leu

Bărbatul Leu este cel mai bun tătic din zodiac! Copiii lui moştenesc de la el cele mai de seamă calităţi: inteligenţă, creativitate, spontaneitate, intuiţie şi dorinţa de a reuşi. Leul este un conducător din fire şi ştie exact cum să îşi îndrume copiii cu o autoritate care nu trece graniţa spre tiranie. Micuţii lui sunt foarte energici şi creativi, fiind mereu puşi pe noi descoperiri. Aproape tot ceea ce învaţă la şcoală este foarte simplu de înţeles pentru ei. De aceea, nu este exclus ca ei să ajungă departe, mai ales că Leul nu acceptă decât cea mai bună educaţie pentru copiii lui.

Sursa: zodiata.comRecente

Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg