Cel mai mare concert al Innei

1 inna 24 january bun jpg jpeg

Inna este printre artiştii care vor urca pe scena Romexpo, pe 30 mai, în cadrul evenimentului „The Concert“. Cântăreaţa susţine că va fi cel mai mare concert al ei din anul acesta.

„Abia aştept să ne întâlnim la The Concert, un eveniment cu super concerte şi artiştii cei mai cool din România,“ a spus Inna.

Cel mai recent album al artistei, „YO”, a fost compus integral de ea, produs de David Ciente şi lansat de Global Records şi ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artişti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel sau Willow Smith. Albumul reprezintă o nouă etapă din cariera Innei, dezvăluind noi emoţii şi sentimente ale muzicii ei. Mai mult, melodia „Tu Manera” este inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel”, produs de Eva Longoria.

„The Concert“ va aduce pe aceeaşi scenă 13 artişti din România, precum Carla's Dreams, The Motans şi Irina Rimes, pe 30, 31 mai şi 1 iunie 2020. Biletele se pot achiziţiona de aici: www.iabilet.ro/bilete-the-concert-concertele-tale-preferate-pe-aceeasi-scena-48915.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg