Cele 5 recorduri mondiale pe care le deţine The Rock. Câte selfie-uri a reuşit să obţină în doar 3 minute

1 shutterstock 286668065 jpg jpeg

Dwayne Douglas Johnson, cunoscut ca “The Rock”, a jucat în filme celebre, iar înainte de asta a fost un luptător profesionist în ring. De-a lungul timpului, şi-a dorit să-şi testeze propriile limite, ajungând să apară de cinci ori în cartea Guiness World Records.

S-a născut la 2 mai 1972 în oraşul Hayward, California. Încă din copilărie, actorul a călătorit mult alături de părinţi şi l-a văzut, de multe ori, pe tatăl său jucând în ring. Nu doar tatăl său a ales să devină boxer, ci şi bunicul din partea mamei. În timpul liceului, acesta s-a remarcat ca un fotbalist foarte bun, apoi a făcut parte din echipa de fotbal a Universităţii din Miami, acolo unde a primit bursă. După ce a suferit o leziune la spate, vedeta şi-a pierdut locul în Liga Naţională de Fotbal American (NFL), dar a semnat un contract cu cei din Liga Canadiană de Fotbal, valabil trei ani. După numai un an, sportivul a renunţat la fotbal pentru a lupta în ringul de box. 

The Rock, deşi nu a fost nici primul şi nici ultimul luptător profesionist care a fost curtat de producătorii de la Hollywood, el a avut norocul să ajungă unul dintre cei mai de succes şi mai iubiţi actori. Filmele în care a jucat au fost atât de acţiune sau thriller, cât şi de divertisment sau animaţie: “Mumia se întoarce” (2001), “Regele Scorpion” (2002), “Bun venit în junglă” (2003), “G.I. Joe: Represalii” (2013), “Trage tare şi te scoţi” (2013), patru apariţii în filmele din seria “Fast & Furious”, “Plan de joc” (2007), “Zâna măseluţă” (2010), “Călătoria 2: Insula misterioasă” (2012), “Hercules” (2014), “San Andreas” (2015), “Agenţi aproape secreţi” (2016). Tot în 2016, actorul a fost una dintre vocile care au apărut în filmul de animaţie, marca Disney, “Moana”. În anul 2017, vedeta a jucat în “Baywatch”, o comedie bazată pe serialul TV cu acelaşi nume, şi în cele două părţi ale filmului “Jumanji”. De-a lungul timpului, The Rock a primit şi câteva titluri din partea celor de la Guiness World Records. 

Recordul pentru cele mai multe selfie-uri făcute în doar trei minute 

Actorul, pe lângă faptul că este un profesionist în cariera sa, este şi o persoană fotogenică. Astfel, pentru a-şi promova mai mult unul dintre filmele de acţiune în care a jucat şi anume, “San Andreas” (2015), The Rock s-a gândit să bată un record mondial. La premiera filmului, în Londra, a făcut cele mai multe selfie-uri în doar trei minute. Cei de la Guiness World Records s-au asigurat că pozele au respectat anumite reguli, cum ar fi vizibilitatea feţelor. Mai multe fotografii au fost descalificate pentru că nu îndeplineau cerinţele juriului, dar chiar şi aşa, celebrul actor a bătut recordul celor mai multe selfie-uri făcute în câteva minute, mai exact a avut 105 poze. În 2018, titlul a fost câştigat de o altă celebritate. 

Cel mai mare salariu pentru un actor debutant în rol principal 

The Rock era cunoscut încă de pe vremea când făcea wrestling. Cu toate acestea, odată ce a ajuns la Hollywood, viaţa lui s-a schimbat complet. În anul 2001, îşi făcea prima apariţie în filmul “Mumia se întoarce” (2001), doborând recorduri datorită încasărilor de milioane de dolari. Prin urmare, salariul de debut i-a adus vedetei titlul de cel mai bine plătit actor în rol principal. 

Record pentru cel mai bine plătit actor 

După filmul cu întoarcerea mumiei, The Rock a jucat în cele mai importante filme de acţiune, ca de exemplu seria “Fast & Furious” sau “Jumanji”. Dwayne Johnson a apărut, din nou, în cartea recordurilor ca fiind cel mai bine plătit actor de la Hollywood (2015-2016). El a câştigat în acea perioadă aproape 64,5 milioane de dolari datorită filmelor “San Andreas” şi “Moana”. Recordul a fost bătut tot de el însuşi, când a câştigat 124 de milioane de dolari în perioada 2017-2018. 

“Am un singur şef cu care am format o legătură - acela este publicul. Sunt acel om care a plecat cu doar 7 dolari câştigaţi pe săptămână. Sunt uimit şi recunoscător (124 de milioane de dolari)”, a scris vedeta pe contul său de Twitter, la acea vreme. 

Recordul pentru cea mai mare cantitate de mâncare în straturi 

Lăsând la o parte, cariera sa profesională, actorul a bătut recorduri în alte domenii. De exemplu, în 2017, a pregătit reţeta de “Layer Fiesta Dip”, un fel de mâncare cu mai multe straturi de ingrediente (fasole, smântână, brânză, sos guacamole, roşii, ceapă verde, măsline negre), ce a cântărit aproape 255 de kilograme (Foto 3 galerie). Totodată, a avut nevoie de un acvariu pentru a încăpea totul. Nu a pregătit singur preparatul, ci a mai avut alături alte trei persoane, iar în cinci ore, mâncarea a fost gata. Actorul a donat preparatul unei case pentru persoanele fără adăpost. 

Cele mai multe cutii de cereale răsturnate într-un joc de domino

Tot în anul 2017, actorul alături de alţi apropiaţi a decis să stabilească un nou record. De data aceasta, au pus la cale 3006 cutii de cereale pentru a fi răsturnate ca piesele de domino. După ce recordul a fost câştigat, produsele le-au fost donate persoanelor nevoiaşe. 



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg