Cele mai bune zodii la pat in 2016

1 69748 original jpg jpeg

Poate că ai observat deja anumite tipare când vine vorba despre dragoste, dar nu te-ai gândit niciodată că poate este vorba despre zodia în care se află partenerul tău. Da, aparent şi zodia poate influenţa modul în care se comportă o persoană în pat.

Fie că este mai îndrăzneţ,mai retras,mai sincer sau mai politicos,totul are de a face cu zodia sa. Următoarele zodii fac parte din topul celor mai bune zodii în pat.

Scorpion

Aparent,Scorpionul este un vulcan. Nu încerca să te împotriveşti pentru că lui îi place tocmai partea de subordonare. Vrea să fie şef,să te controleze,să îţi comande ce să faci. Dacă este mulţumit de tine,ai şanse să îl faci al tău pe viaţă. În caz contrar,s-ar putea să îl mai împarţi cu câţiva parteneri. Scorpionului îi place să încerce absolut orice,este uşor violent. Te poate face să uiţi ce înseamnă tact sau discreţie,aşa că fiţi atenţi la ce aşteptări aveţi.

Balanţa

Balanţa este de asemenea foarte îndrăzneaţă în pat,însă ai mare grijă. Dacă nu este satisfăcută,are obiceiul de a-şi căuta alţi parteneri. Acest semn zodiacal este recunoscut pentru faptul că îşi face mai multe relaţii în acelaşi timp. Se poate uita în ochii tăi şi să-ţi spună cu un ton foarte dulce că nu te va înşela niciodată,când,în realitate,deja are plănuită o seară romantică alături de altcineva. Balanţele nu sunt atât de inventive când vine vorba de fantezii sexuale. Preferă să fie politicoşi,ba chiar să ascundă adevărul decât să îl rănească pe partener. Este foarte obişnuit pentru balanţe să aibă relaţii sexuale în locuri ciudate.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg