Cele mai bune zodii la pat in 2016

1 69748 original jpg jpeg

Poate că ai observat deja anumite tipare când vine vorba despre dragoste, dar nu te-ai gândit niciodată că poate este vorba despre zodia în care se află partenerul tău. Da, aparent şi zodia poate influenţa modul în care se comportă o persoană în pat.

Fie că este mai îndrăzneţ,mai retras,mai sincer sau mai politicos,totul are de a face cu zodia sa. Următoarele zodii fac parte din topul celor mai bune zodii în pat.

Scorpion

Aparent,Scorpionul este un vulcan. Nu încerca să te împotriveşti pentru că lui îi place tocmai partea de subordonare. Vrea să fie şef,să te controleze,să îţi comande ce să faci. Dacă este mulţumit de tine,ai şanse să îl faci al tău pe viaţă. În caz contrar,s-ar putea să îl mai împarţi cu câţiva parteneri. Scorpionului îi place să încerce absolut orice,este uşor violent. Te poate face să uiţi ce înseamnă tact sau discreţie,aşa că fiţi atenţi la ce aşteptări aveţi.

Balanţa

Balanţa este de asemenea foarte îndrăzneaţă în pat,însă ai mare grijă. Dacă nu este satisfăcută,are obiceiul de a-şi căuta alţi parteneri. Acest semn zodiacal este recunoscut pentru faptul că îşi face mai multe relaţii în acelaşi timp. Se poate uita în ochii tăi şi să-ţi spună cu un ton foarte dulce că nu te va înşela niciodată,când,în realitate,deja are plănuită o seară romantică alături de altcineva. Balanţele nu sunt atât de inventive când vine vorba de fantezii sexuale. Preferă să fie politicoşi,ba chiar să ascundă adevărul decât să îl rănească pe partener. Este foarte obişnuit pentru balanţe să aibă relaţii sexuale în locuri ciudate.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg