Cele mai lungi unghii naturale! Simone nu și-a mai tăiat unghiile de trei ani

Poate ți se pare surprinzător, însă o adolescentă din Germania a hotărât să nu își mai taie unghiile timp de trei ani de zile, după ce a văzut un tutorial pe internet despre cum să ai unghii frumoase. 

image

În dorința de a avea o manichiură deosebită, pe când avea 13 ani, Simone Taylor a decis să nu își mai taie unghiile. Trei ani mai târziu, unghiile fetei măsurau aproape 15 centimetri, iar întâmplarea a făcut-o vedetă în presa internațională, scrie „The Sun”. La șase ani distanță, Simone are aceeași manichiură, drept dovadă fotografiile de pe rețelele de socializare. 

„Nu pot să joc volei, baschet sau ceva similar‟

În anul 2017, după ce și-a lăsat unghiile să crească, Simone dezvăluia că are o rutină strictă de îngrijire. „Aplic de două ori întăritor de unghii. De asemenea, la fiecare două zile, aplic ulei de cuticule‟, spunea tânăra, potrivit „Your Tango‟. Dacă ai crezut că aceste activități sunt dificile, ce-ai spune dacă ai afla că realizarea manichiurii durează trei ore? 

În plus, viața lui Simone nu pare a fi atât de ușoară! În 2017, ea povestea că îi este greu să scrie sau să practice anumite activități sportive: „Unghiile mele sunt prea lungi ca să țin un stilou corect în mâini‟. 

Citește și: Cine este Elizabeth Eaton? Doamna în verde este cea mai iubită femeie din New York 

„În acest moment am examene, îmi este greu să scriu. După o oră de scris, mă dor foarte mult mâinile. Pe computer trebuie să tastez folosindu-mă de degete. Din fericire, școala din Germania nu îmi cauzează o problemă. În schimb, educația fizică este o problemă. Nu pot să joc volei, baschet sau ceva similar. Profesorii de educație fizică încearcă să mă convingă să-mi tai unghiile‟, spunea Simone, care a adăugat că este foarte atentă când face duș sau când se îmbracă: „La duș îmi este puțin dificil. Uneori, părul se prinde în unghii, așa că trebuie să fiu foarte atentă. De asemenea, trebuie să fiu foarte atentă când mă îmbrac. Chiar dacă unghiile nu se rup, mă dor foarte mult când se prind de haine. Să mă închei la cămașă durează foarte mult.‟ 

Obsesia lui Simone pentru unghiile lungi a început în anul 2014, după ce a urmărit câteva tutoriale de pe Youtube și a simțit că trebuie să aibă o manichiură deosebită.

Sursă foto: Instagram - @simone_christina_ , Video: TikTok @simone_christina_Recente

Infinity Room Art Safari JPG
Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Acid hialuronic sau ceramide Sursa foto shutterstock 1172680948 jpg
bărbat în pat sursa  Shutterstock jpg
Cum te ajuta lamaia la curatenie jpg
Nicole Kidman și soțul sursa  Shutterstock jpg
Sos de rosii jpg
elvis bun profimedia 0642982238 jpg
Cele mai bune ore la care sa te trezesti si sa mergi la culcare Sursa imagine shutterstock 1672417216 jpg
Lactate jpg
Greseli de curatenie Sursa foto Pixabay jpg
Olivia Wilde foto  Shutterstock jpg
Pizza de post Sursa foto shutterstock 176980196 jpg
Prajitura cu biscuiti, caramel si glazura de ciocolata Sursa foto shutterstock 530690857 jpg
Semnificatia trandafirului jpg
pantofi sport pentru femei jpg
casa de aur a lui Putin sursa  Shutterstock, Proekt jpg
Revista jpeg
oameni fericiti jpg
Kim Kardashian jpg