Cele mai orgolioase zodii la femei

1 66516 original jpg jpeg

A fi orgolios înseamnă a avea o părere foarte bună despre sine – adesea exagerată şi nejustificată. Orgoliul este echivalent cu trufia, vanitatea, îngâmfarea. Anumite semne ale zodiacului sunt mai orgolioase ca celelalte!

Berbec

Ai o fire independentă-şi o părere foarte bună despre tine. Accepţi doar critcile justificate – dar şi pe acestea,cu o strâmbătură de nas.

Taur

Orgoliul tău este mai ales social şi profesional – pentru că eşti o persoană meticuloasă,muncitoare,dedicată. Îţi petreci trei sferturi din viaţă muncind – şi nu accepţi ca cineva să-ţi contestemeritele profesionale. Vezi roşu în faţa ochilor dacă cineva îţi contestă activitatea!

Leu

Ego-ul tău şi orgoliul aferent sunt enorme. Îţi place să fii pe locul întâi,adori laurii,laudele. În acelaşi timp,te dedici total chestiunilor pe care le consideri de interes – în viaţa personală,familială sau profesională. Te dăruieşti activităţilor care te pasionează,de aceea nu accepţi sub nicio formă să fii contrazisă sau criticată. Îţi place să dai comenzi,să ai ultimul cuvânt. E suficient un cuvânt sau o privire pentru ca orgoliul tău rănit să explodeze!

Fecioară

Eşti meticuloasă,perfecţionistă,obsedată de detalii. Evident,îţi cunoşti valoarea şi îţi ştii locul în ierarhia socială şi profesională. De aceea,nu-i înghiţi uşor pe cei care-ţi contestă munca sau care încearcă să te scoată din rutina cu care te-ai obişnuit.

Scorpion

Orgoliul tău e bine mascat-şi cine te atacă va suferi,la un moment dat,consecinţele furiei tale. De multe ori,te răzbuni pe cine nu trebuie,fiind din fire suspicioasă şi capabilă să construieşti,mental,cele mai neverosimile scenarii.

Săgetător

Sub firea fermecătoare se ascunde un orgoliu cât carul. Îţi place să excelezi,să străluceşti,să fii în mijocul acţiunii- şi eşti convinsă că toţi ceilaţi te văd aşa cum te vezi şi tu:aureolată de un nimb. Cei ce vor să te dea jos de pe piedestal vor avea de-a face cu consecinţele orgoliului tău rănit.

Capricorn

Orgoliul tău e mai ales de natură profesională şi socială-eşti disperată să ajungi în fruntea ierarhiei şi depui orice efort pentru asta,fiind convinsă că totul ţi se cuvine. Chiar dacă viaţa te îngenunchează,te ridici din praf,te scuturi şi mergi mai departe. Ai o părere foarte bună despre tine şi eşti gata să calci în picioare orgoliul celorlalţi,dacă asta te ajută să avansezi.

Vărsător

Trufia ta interioară ţine de convingerea că nu există lucruri pe lumea asta în stare să te oprească. Orgoliul tău explodează când cineva vrea să te înlănţuie sau să îţi îngrădească spiritul liber – sau când îţi demonstrează că ai mai puţine grade de libertate decât îţi imaginezi.Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg