Cele mai scumpe nunţi din lumea celebrităţilor. Jessica Biel a cheltuit o avere doar pentru cazarea invitaţilor

1 jessica biel jpg jpeg

Celebrităţile de la Hollywood întotdeauna au epatat prin nunţile lor deosebite, care s-au aflat printre cele mai scumpe ceremonii din lume. Cine sunt vedetele care au cheltuit sume impresionante pe cea mai frumoasă zi din viaţa lor?

Când vine vorba de nunţile fastuoase, vedetele nu se dau înapoi de le cheltuieli! Milioanele de dolari din cont le permit să îşi cumpere şampanie exclusivistă, mâncare făcută de cei mai buni bucătari din lume, haine deosebite, realizate de marii designeri din lume, bodyguarzi, decoruri impresionate şi multe alte detalii care le transformă ceremonia într-una cum mulţi ar visa. De la actori emblematici, la nume regale, cu toţii şi-au dorit să epateze prin acest eveniment.

Celine Dion şi René Angélil

Celine Dion şi René Angélil au trăit una din cele mai frumoase poveşti de dragoste şi au avut o relaţie solidă care a durat 35 de ani. Potrivit bestlifeonline, nunta celor doi, din anul 1994, a costat aproximativ 500.000 de dolari. Cântăreaţa a cheltuit o sumă mare pe rochia sa cu trenă de 6 metri, dar şi pe accesoriul pe care l-a avut pe cap, făcut din cristale, care a cântărit şapte kilograme. Cuplul s-a căsătorit la Bazilica Notre-Dame, din Montreal, iar ceremonia a fost transmisă de televiziunea canadiană. 

Priyanka Chopra şi Nick Jonas

Actriţa Priyanka Chopra şi cântăreţul Nick Jonas şi-au sărbătorit dragostea cu o nuntă care a durat mai multe zile. Nunta celor doi, din anul 2018, a avut loc în Jodhpur, Mumbai şi New Delhi, India, deoarece vedetele au avut parte de două ceremonii, una hindusă şi una occidentală. Cele două ceremonii ar fi costat 800.000 de dolari, iar una dintre cele mai mari cheltuieli ale evenimentului a fost rezervarea unui hotel întreg, care a costat peste 400.000 de dolari.

Jessica Biel şi Justin Timberlake

Cuplul Biel-Timberlake nu a avut o nuntă oarecare. Pentru a-şi sărbători iubirea, în anul 2012, cei doi au cheltuit în jur de 6,5 milioane de dolari. La nuntă, ei şi-au cazat oaspeţii, 100 la număr, într-o staţiune italiană de lux, timp de o săptămână, ceea ce este costisitor de la sine, mai ales dacă sunt incluse activităţi, precum: transportul, mâncarea şi evenimentele. Mai mult decât atât, Biel şi Justin Timberlake au purtat haine scumpe, realizate de marii designeri: Giambattista Valli şi Tom Ford.

Citeşte şi: Rochia purtată de Sarah Jessica Parker la nuntă i-a adus noroc. Ce rochii atipice au avut vedetele la propriile nunţi

Kim Kardashian şi Kanye West

Nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West a fost una dintre cele mai fastuoase din lumea celebrităţilor. S-a estimat că nunta a costat între 2,8 şi 12 milioane de dolari. Preţurile au fost ridicate, deoarece evenimentul a început la Paris, iar nunta în sine a avut loc în Florenţa Italia. În plus, detaliile nunţii explică totul. De pildă, se estimnează că rochia lui Kim ar fi costat sute de mii de dolari, iar spectacolul lui Andrea Bocelii i-ar fi scos lui Kanye din buzunar 478.000 de dolari.

Kate Middleton şi Prinţul William

Poate că nu este o surpriză faptul că în topul celor mai scumpe nunţi se află ceremoniile regale. De exemplu, nunta din 2011 a lui Kate Middleton cu Prinţul William ar fi costat 34 de milioane de dolari. Securitatea a costat milioane de dolari, rochia lui Kate Middleton sute de mii de dolari, iar plantarea zecilor de copaci din jurul mânăstirii zeci de mii de dolari. La eveniment au fost prezente multe vedete, inclusiv Victoria şi David Beckham şi Elton John.

Citeşte şi: Natalie Portman, abordată într-o pizzerie. Cum au fost descoperite vedetele de la Hollywood

Meghan Markle şi Prinţul Harry

Nunta lui Meghan Markle cu Prinţul Harry, din 2018, a costat 45 de milioane de dolari, 40 de milioane fiind cheltuite numai pentru securitate. 1 milion de dolari s-a dus pe lucruri, precum: bariere, coşuri pentru deşeuri, ecrane şi un sistem tehnologic pentru publicul care urmărea ceremonia de afară. Rochia lui Meghan Markle a costat aproximativ 200.000 de dolari, iar cuplul ar fi cheltuit pentru mâncare 680.000 de dolari.

Prinţesa Diana şi Prinţul Charles

Cea mai cu fast nuntă din lumea celebrităţilor este ceremonia Prinţesei Diana cu Prinţul Charles. Pe data de 29 iulie, din 1981, milioane de oameni şi-au dorit să îi vadă pe cei doi la balconul regal, iar la nuntă au fost prezenţi 3.500 de invitaţi. O mulţime de bani s-au cheltuit şi pe multe detalii, precum: rochia lungă de 25 de metri a Dianei, care ar fi costat aproximativ 100.00 de dolari, pe cele 27 de torturi de la nuntă, dar şi pe cazarea regalităţilor din întreaga lume. În banii de astăzi, nunta ar fi costat în total 110 milioane de dolari.

Sursă foto: Shuterstock Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg