Celebrităţi care îşi pilotează singure avionul sau elicopterul. Ce vedete şi-au obţinut licenţa la bătrâneţe

1 pjimage 4 jpg jpeg

Cozile nesfârşite de pasageri, întârzieri mari, lipsa de intimitate sau un spaţiu mult prea mic. Acestea ar putea fi câteva dintre motivele pentru care anumite celebrităţi de peste Ocean au ales să-şi cumpere un avion sau un elicopter personal. Mai mult decât atât, unele dintre vedete şi-au îndeplinit un mare vis, acela de a deveni propriul lor pilot.

Cei bogaţi şi faimoşi au găsit o soluţie simplă de a călători oricând şi oriunde datorită avioanelor sau elicopterelor private. De la actori din filmele de acţiune până la preşedinţi sau fotomodele, există celebrităţi care şi-au luat licenţa de pilot, iar majoritatea dintre ele şi-au cumpărat inclusiv avioane sau elicoptere personale. Cu toate acestea, sunt şi vedete pasionate de zboruri, dar cărora le este mai confortabil să se relaxeze într-un private jet decât să piloteze, aşa cum este şi cazul îndrăgitului actor Jackie Chan, care are nevoie să se deplaseze oricând are nevoie în scop profesional sau pentru a ajunge la evenimente caritabile. Iată lista celebrităţilor care şi-au împlinit visul de a pilota ele însele.

Morgan Freeman

Actorul Morgan Freeman a devenit mecanic în Forţele Aeriene ale SUA la sfârşitul adolescenţei, înainte de a se pregăti ca pilot de vânătoare. Cu toate acestea, a iubit atât de mult actoria încât şi-a amânat obţinerea licenţei de pilot până la vârsta de 65 de ani. În prezent, deţine trei modele de avion privat pe care le poate pilota pe fiecare în parte. 

Tom Cruise

Cunoscut pentru rolurile din seria filmelor “Top Gun” şi “Mission Impossible”, actorul Tom Cruise a obţinut o licenţă de pilot în anul 1994. Inspirat de experienţele trăite din filmele de acţiune, Tom Cruise este proprietarul a cinci avioane private. 

John Travolta

Actorul John Travolta nu este renumit doar pentru mişcările sale de dans, ci şi pentru pasiunea sa de a zbura. Fascinat de aviaţie încă din copilărie, actorul şi-a cheltuit majoritatea câştigurilor de la începutul carierei pe lecţii de zbor, astfel că deţine o licenţă de pilot încă de pe vremea când avea doar 22 de ani. În prezent, zboară într-un avion privat luxos.

Angelina Jolie

Actriţa, cunoscută din filmele “Domnul şi doamna Smith” şi “Maleficent”, deţine o licenţă de pilot privat încă din anul 2004, după ce i-ar fi promis fiului ei, Maddox, că ​​va învăţa să zboare. În prezent, pilotează un Cirrus SR22.

Richard Hammond

Prezentatorul TV şi jurnalistul Richard Hammond şi-a obţinut permisul de a pilota un elicopter în martie 2012. Acum, deţine un Robinson R44, second-hand, pe care îl foloseşte ocazional în scop profesional. 

Gisele Bundchen

Fotomodelul Gisele Bundchen şi-a început lecţiile de zbor într-un elicopter Robinson R44 în timp ce era însărcinată cu fiul ei, Benjamin. Cu toate acestea, sarcina nu a împiedicat-o să obţină licenţa de elicopter în anul 2009. Fotomodelul îşi doreşte totodată să lucreze într-un program de mediu, elaborat de ONU, pentru a zbura mai des. 

Harrison Ford

Actorul este cunoscut pentru faptul că a pilotat nava spaţială (Millennium Falcon) în seria filmelor Războiul stelelor/Star Wars. În viaţa reală, actorul şi-a obţinut licenţa de pilot la vârsta de 53 de ani, învăţând să zboare într-un Cessna 182. Astfel, pasiunea lui pentru zbor l-a făcut pe Harrison Ford să-şi cumpere un private jet.

Lorenzo Lamas 

Actorul Lorenzo Lamas are o licenţă de pilot comercial şi, de asemenea, poate zbura cu un elicopter. A jucat în seriale TV şi filme celebre precum „Falcon Crest”, „Renegatul” şi „Dragoste şi putere”. Actorul lucrează ca pilot pentru un tour operator din California. A fost pasionat de zbor încă de când copiii lui erau mici şi locuiau cu mama lor în Arizona. Pentru a-i vedea mai des, actorul s-a gândit să ia lecţii pentru a învăţa să zboare şi să devină el însuşi un pilot.

George W. Bush 

George Bush a urmat drumul tatălui său, atât ca pilot, cât şi ca preşedinte. Al 42-lea preşedinte al Statelor Unite, care şi-a îndeplinit cele două mandate între 2001 şi 2009, a fost şi guvernator al statului Texas din 1995 până în 2000, precum şi membru al Gărzii Naţionale. În 1968, George W. Bush s-a alăturat grupului de luptă al Gărzii Naţionale Aeriene din Texas. După şase săptămâni de antrenament de bază, a început 54 de săptămâni de antrenament de zbor în Georgia, la baza Forţei Aeriene Moody. Primul său zbor individual a avut loc în anul 1970.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg