Celebrul desen animat rus „Nu, zaieţ! Nu, pagadi!“ se relansează. Noul lup e de nerecunoscut!

1 shutterstock 89711299 jpg jpeg

Celebrul desen animat rusesc ,,Nu, pagodi!”, produs de studioul de film ,,Soiuzmultfilm”, pentru prima dată în 1969, va fi continuat în vara acestui an, cu o serie de cel puţin 26 de episoade noi. Marea provocare a creatorilor a fost modernizarea imaginii persoanjelor, adaptând-o la tendiţele vremii. Prima care a fost dată publicităţii este cea a lupului. A fost sau nu o idee reuşită, vom vedea după apariţia animaţiei.

Pentru noua imagine a lupului, producătorii au avut de ales din 50 de variante, scrie presa din Rusia. Doar pentru coafură au fost 18, iar pentru coadă 4 modele. Într-un final, personajul negativ arată de nerecunoscut: cu părul făcut ţepi, în blugi rupţi şi pantofi sport.

xipzahzxeqe jpg jpeg

Filmul de animaţie ,,Nu, pogodi! a fost creat în 1969 şi a devenit foarte popular în Uniunea Sovietică. În România, serialul a fost difuzat în comunism, la postul naţional, apoi pe DDTV până în 2014. Episoade noi au fost produse în Rusia în 2006. Acestea pot fi urmărite acum pe youtube.

Desenul animat prezintă aventurile amuzante ale unui lup care încearcă să prindă un iepure curajos. În serial apar şi alte personaje care îl ajută pe iepure să fugă. După ce toate încercările lupului eşuează, filmul se încheie cu fraza: ,,Nu, zaiaţ, pogodi!” ( Ei, bine, iepure, mai aşteaptă puţin!)Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg