Celine Dion va debuta ca actriţă. În ce film va juca şi ce colegi de platou va avea

1 celine dion jpg jpeg

Consacrată graţie carierei muzicale, Celine Dion îşi va face apariţia şi în cinematografie. În pelicula în care va debuta joacă şi Priyanka Chopra Jonas, model şi actriţă, Miss World în anul 2000.

Celine Dion, Priyanka Chopra Jonas şi Sam Heughan au fost aleşi să facă parte din distribuţia dramei romantice cu titlul de lucru „Text for You”, producţie Screen Gems, divizie a Sony.

Pelicula este o versiune în limba engleză a filmului german „SMS Fur Dich”, bazat pe romanul omonim al lui Sofie Cramer. Protagonista filmului este o femeie care şi-a pierdut logodnicul şi care, în plină suferinţă, decide să îi trimită acestuia mesaje pe vechiul telefon. Însă acest număr a fost repartizat unui bărbat care, la rândul lui, trece printr-o suferinţă asemănătoare. Celine Dion interpretează rolul prietenei care intermediază relaţia dintre cei doi.

Cântăreaţa, se pare, a avut un cuvânt de spus în ceea ce priveşte muzica şi subiectul, potrivit publicaţiei de specialitate Hollywood Deadline citată de agerpres.ro. Nu este întâmplător nici faptul că debutul său în cinematografie are loc sub patronajul Sony, casa de discuri cu care a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă.

Cântăreaţa a câştigat un Oscar la categoria cel mai bun cântect pentru hitul „My Heart Will Go On”, de pe coloana sonoră a filmului „Titanic” din 1997.  

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A dominat clasamentele pop şi a câştigat numeroase premii de-a lungul îndelungatei cariere. Are în palmares, printre altele, şi cinci premii Grammy şi un premiu Billboard „Icon Award“, acordat recent pentru întreaga carieră.

Foto: ShutterstockRecente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg