Cine ajunge la altar în 2021. Zodiile care au şanse reale să facă pasul cel mare anul viitor

1 shutterstock 173170916 jpg jpeg

Eşti într-o relaţie de ceva ani şi nu ştii dacă anul acesta urmează să te măriţi? Sau eşti la începutul relaţiei, totul este perfect şi îţi doreşti ca povestea ta de dragoste să nu se sfârşească? Ţi-a trecut prin minte şi că te-ai putea logodi? Astrele ştiu cel mai bine care sunt acele zodii care se căsătoresc în 2021.

Contează foarte mult şi ascendentul, el ar putea schimba un pic situaţia, însă clopoţelul sună a nuntă şi ar fi bine să ştii. Poate fi vorba şi despre o avansare în relaţie, despre mutarea împreună sau despre logodnă. Verifică următoarea listă şi află dacă te numeri printre nativii care ajung să spună „DA‟ la starea civilă.

Taur

Persoanele născute sub protecţia acestui semn astral, în special femeile, implicate într-o relaţie stabilă şi care se bucură de o viaţă de cuplu plăcută, au şanse mari să încheie anul cu un alt statut. Taurii căsătoriţi îşi vor face surprize matrimoniale şi îşi vor declara sentimentele pentru partener, primind acelaşi tratament din partea jumătăţii. Nativii necăsătoriţi ajung la altar anul acesta sau vorbesc despre căsătorie într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Gemeni

Pe cei născuţi în această zodie îi aşteaptă un an pasional, cu o mulţime de conjuncturi favorabile. Este foarte probabil că unii Gemeni să-şi mărească numărul membrilor de familie sau să-şi oficializeze relaţia. Anul acesta, înţelegerea în cuplu a ajuns la un nivel mai înalt, iar valorile tradiţionale încep să prindă contur şi să ocupe un rol important în viaţa acestor nativi.

Scorpion

Persoanele născute în această zodie vor fi mai concentrate asupra nevoilor partenerului, iar acesta va privi cu ochi mai buni angajamentul pentru o viaţă. De asemenea, în cuplu, Scorpionul va simţi că evoluează şi se va gândi bine dacă să conceapă un copil sau să meargă la altar. În orice caz, anul acesta, mulţi nativi vor face un pas mare, de care le-a fost frică de câţiva ani buni încoace.

Capricorn

În 2021, statutul relaţiei Capricornilor fie devine oficial, fie va trece printr-o schimbare majoră, care poate însemna şi o separare temporară sau chiar ruptură în toată regula. De fapt, astrele testează rezistenţa cuplului şi încurajează găsirea unor soluţii pentru o mai bună înţelegere între parteneri. Adică te impulsionează să afli care sunt nevoile şi dorinţele partenerului şi care sunt aşteptările tale de la relaţie.

Balanţa, la altar sau la notar

Pentru nativii în această zodie, 2021 va fi extrem de intens din perspectiva emoţională. La fel ca într-un roller coaster, sentimentele Balanţelor vor creşte sau vor scădea şi vor avea de luat decizii grele, dar importante. Fie vor face marele pas spre altar, fie vor fi martorii unei despărţiri memorabile de actuatul partener, poate fi vorba şi de divorţ. Indiferent de decizie, pe termen lung, consecinţele vor fi în favoarea celor născuţi în zodia Balanţă.

@shutterstockRecente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg