Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit fără suflare în propria baie

1 masrculescu jpg jpeg

Actorul, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie, a fost găsit într-o stare avansată de putrefacţie, în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce prietenii au anunţat la 112 că nu l-au mai văzut de câteva zile.

Echipa de descarcerare a fost nevoită să spargă uşa pentru a intra în casa actorului. Cadavrul său a fost găsit în baie, în cadă; după primele ipoteze, cauza probabilă a decesului ar fi infarctul. Actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon, iar câinele se auzea lătrând în locuinţă.

Costin Mărculescu locuia singur într-un bloc din sectorul 3 din Bucureşti. A fost văzut ultima dată sâmbătă, când a ieşit cu câinele la plimbare. Potrivit prietenilor, cauza sinuciderii ar fi exclusă, mai ales că actorul avea în plan să lanseze o carte la sfârşitul acestei luni, potrivit stirileprotv.ro.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” şi “Ecaterina Teodoroiu”, iar în cinematografie, în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae, “Al patrulea gard lângă debarcader”, informează click.ro. În 1986 a avut şansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii”, alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu etc.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute şi sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. Dan Capatos a menţionat că numai în emisiunile lui a avut 120 de apariţii. Costin Mărculescu a colaborat cu mai multe eatre susţînând peste 2000 de spectacole în ţară şi în străinătate jucând împreună cu mai mulţi actori că Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc.

Foto: click.roRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg