Cum a început povestea de iubire dintre Woody Allen şi soţia sa, fiica adoptivă a Miei Farrow

1 woody allen sotie jpg jpeg

În momentul în care relaţia de iubire dintre Woody Allen şi Soon-Yi Previn a devenit publică, mulţi l-au acuzat pe regizor pentru această legătură nepotrivită. Cei doi sunt fericiţi şi acum, la mulţi ani după ce şi-au unit destinele.

Soon-Yi Previn a fost înfiată de Mia Farrow şi de soţul acesteia, Andre Previn, în 1978. În 1991, pe când Woody Allen era implicat de mulţi ani într-o relaţie cu Mia Farrow, a început şi povestea de iubire dintre regizor şi Soon-Yi. Cei doi s-au căsătorit în 1997 şi iată că mariajul lor rezistă, în ciuda numeroaselor comentarii răutăcioase din partea multora.

„Sunt un paria”, a declarat Allen. „Oamenii cred că eram tatăl lui Soon-Yi, că am violat-o şi m-am căsătorit cu fiica mea minoră şi retardată”.

La mulţi ani după ce a început să aibă sentimente de iubire pentru Soon-Yi Previn, Woody Allen a vorbit despre faptul că încă este îndrăgostit „nebuneşte” de aceasta. În autobiografia sa recentă, „Apropos of Nothing“, dedicată actualei soţii, regizorul a vorbit, printre altele, cum a început relaţia lor.

Aventura pasională devenită mariaj solid

Woody Allen şi Mia Farrow nu au locuit niciodată împreună, dar se vizitau. El a aflat despre lucrurile „îngrozitoare” care se petreceau în casa acesteia. Soon-Yi a acuzat-o pe Farrow că a abuzat-o fizic şi psihic. Allen a ajuns să o cunoască mai bine pe cea care avea să îi devină soţie după ce a însoţit-o la un meci de baschet. „Am aflat atunci de toate neînţelegerile dintre cele două, am aflat atunci că Soon-Yi nu este o tânără superficială, aşa cum o descria Mia, ci o tânără inteligentă, sensibilă şi empatică“. Relaţia dintre cei doi a evoluat în una de prietenie, ca mai târziu să-şi dea seama că au sentimente unul pentru celălalt. „A fost ceva ce ne-a surprins pe amândoi“, scrie Woody Allen. Cei doi au început apoi o „relaţie pasională”, care a continuat şi după ce Mia Farrow a aflat de ei. Pentru a se răzbuna, Mia Farrow l-a acuzat pe regizor că ar fi molestat-o sexual pe Dylan Farrow, pe când aceasta avea şapte ani, fiica adoptivă a cineastului şi a actriţei. Allen a negat vehement şi nu a fost pus sub acuzare, deşi reputaţia lui ca regizor a fost afectată.

Idila dintre Woody Allen şi Soon-Yi s-a transformat într-un mariaj solid. Regizorul are numai cuvinte de apreciere pentru soţia sa, pe care o descrie ca fiind „fabuloasă”.

Foto: Shutterstock Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg