Cum reacţionează după ce faceţi dragoste, în funcţie de zodie

1 70053 original jpg jpeg

Vrei să-i citeşti gândurile partenerului tău şi să afli ce-şi doreşte să facă după o partidă de amor? E posibil ca astrele să-ţi ofere răspunsul dorit.

Berbec – E gata pentru mai mult

Dacă partenerul tău este native în această zodie,este energic şi aşteaptă din partea ta să experimentezi la fel de mult pe cât şi-ar dori şi el. Adoră să deţină controlul şi n-are nevoie de un preludiu de lungă durată.

Taur – Are o inexplicabilă poftă de mâncare

Ştie exact ce-şi doreşte şi nu se codeşte să ceară sau să ia cu forţa. Dacă eşti timidă sau lipsită de experienţă,el nu este cel mai potrivit pentru tine. Chiar dacă fac dragoste cu pasiune,tot mai mult iubesc să se delecteze cu mâncăruri alese,deci după ce-şi dovedesc iubirea gândul le fuge tot la o gustare.

Gemeni – Alege o activitate relaxantă

Nativul în Gemeni este un amant pentru care plăcerea în dormitor nu trebuie neapărat să fie rezultatul unei relaţii împlinite. Poate fi şi numai o experienţă extraordinară trăită alături de cineva cu care se potrivesc bine. La finalul ei,e gata să revină la activităţile obişnuite care-l fac să se relaxeze.

Rac – Intenţionează să te ceară în căsătorie

Este un iubit pasional care ştie să-şi răsfeţe partenera cu mângâieri şi săruturi prelungi. Dacă relaţia devine una de durată,se implică afectiv foarte mult şi devine obsedat de gândul că e posibil ca tu să nu-i împărtăşeşti sentimentele. Adesea,după ce faceţi dragoste,inima îi dă ghes ţi propună materializarea relaţiei.

Leu – Se aşteaptă să-l lauzi

Dacă alesul tău este născut în zodia Leului,ai lângă tine un bărbat  pasional,care este arareori lent şi blând în dormitor. E gata să acţioneze şi doreşte din partea ta să-l asiguri că este cel mai bun amant pe care l-ai avut vreodată.

Fecioară – Tânjeşte după un duş

Perfecţionist din fire,iubitul tău nativ în Fecioară adoră un preludiu ca la carte şi tandreţuri după ce faceţi dragoste. La final,un duş este ceva peste care nu sare înainte de a trece la alte activităţi.

Balanţă – Vrea să fiţi amândoi satisfăcuţi

Versat în arta seducţiei,nativul acestei zodii are dorinţe ascunse pe care cu greu le dezvăluie partenerei. Preludiul e foarte important pentru el. Odată ce s-a implicat emoţional într-o relaţie,dacă nu-i sunt împărtăşite dorinţele şi opiniile,se străduieşte să afle care sunt motivele şi ce poate face pentru ca şi tu să fii mulţumită.

Scorpion – Pune la cale o nouă fantezie

Rareori partenerul tău născut sub semnul Scorpionului nu are starea necesară pentru iubit. Dacă e ceva ce-i poate stinge pasiunea este rutina în dormitor. Caută mereu un loc nou unde v-aţi putea desfăşura sau vrea să schimbe câte ceva. Adoră să te tachineze.

Săgetător – Se gândeşte să facă o nouă cucerire

Pentru nativul acestui semn zodiacal,plăcerea în dormitor este distracţie pură. Nu e timid,dar nici pe atât de libertin pe cât s-ar dori. Se spune că dintre toate zodiile,acesta deţine amanţii cu cele mai multe partenere.

Capricorn – Verifică dacă vă potriviţi în toate privinţele

Atunci când uită de autocontrol şi de reţineri,bărbatul născut în Capricorn este un amant pasional,care surprinde în mod plăcut. Secretul relaxării lor în dormitor este să găsească acea parteneră cu care să fie pe aceeaşi undă şi care să aibă ce să-i ofere şi-n plan material.

Vărsător – E curios ce fantezii ai

Pentru partenerul tău născut în zodiac Vărsătorului felul în care se comport în intimitate depinde foarte mult de tipul de relaţie pe care aveţi. Dacă e ceva trecător,este superficial. Pe de altă parte,când e sigur că tu eşti aleasa,oferă totul şi accept să-ţi împlinească orice fantezie.

Peşti – Se întreabă care-i numele tău

În general,nativul în Peşti este uşor de cucerit şi se întâmplă adesea să se implice în relaţii intime cu persoane pe care nu ajung să le cunoască bine înainte. Când se implică serios într-o relaţie,oricât de timid ar părea,nu este deloc aşa. Are multă imaginaţie şi face tot posibilul să-şi mulţumească partenera. De asemenea,se aşteaptă să primească în schimb la fel de mult pe cât oferă.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg