Cum s-au distrat vedetele şi copiii lor la White Christmas Party

2 vedete white christmas party 3 jpg jpeg

Seara de 9 decembrie a fost una specială. Vedetele şi micuţii lor au spus DA invitaţiei noastre şi au participat la White Christmas Party. S-au distrat şi au făcut poze într-un decor de poveste.

Înainte de Crăciun, OK Magazine în complicitate cu Opel România a organizat White Christmas Party, un eveniment dedicat părinţilor şi copiilor. Puţin după ora 17.30, invitaţii şi-au făcut apariţia la Signature events, locaţia din Bucureşti care i-a uimit pe toţi. Pentru micuţi au existat mai multe ateliere unde s-au putut distra pe cinste.

Prietenii de la Lego le-au pus la dispoziţie mai multe zone cu jucării, acolo unde creativitatea le-a fost pusă la încercare. Copiii au fost impresionaţi când un artist talentat i-a pictat pe faţă. Ce poze reuşite au ieşit!

Au putut lua cu ei acasă şi imagini reuşite făcute de prietenii de la Next. Făceau o poză la panou şi imediat profesioniştii o printau. Apoi, zona cea mai căutată a fost cornerul de poveste creat de Eventlicious România în complicitate cu Leroy Merlin. Vedetele şi micuţii lor au făcut fotografii de poveste cu ajutorul prietenilor de la Lilebuba! Aceştia s-au putut bucura şi de băuturi delicioase de la Sloop.

Momentul cel mai aşteptat al serii a fost reprezentaţia specială a celor de la Gaşca Zurli, a Mirelei Retegan, a fetiţei Zurli. Copiii au fost cei mai fericiţi alături de ei, dar şi când l-au primit pe Moş Crăciun care a sosit cu multe daruri. 

Surprizele nu s-au terminat, şi magicianul Teo Magig Show i-a impresionat pe micuţi. Urmăriţi galeria foto cu vedetele şi copiii lor la White Christmas Party! Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg