5 greşeli de etichetă pe care nu trebuie să le mai faci

1 82115 original jpg jpeg

O simplă în ieşire în oraş, la un restaurant, ar trebui să fie simplă şi relaxată. Nu şi dacă nu cunoşti cele mai importante reguli de etichetă. Iată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care oamenii le pot face!

Îţi schimbi locul

Dacă scaunele la masă sunt prestabilite, este de prost-gust să nu fii de acord cu aranjarea lor şi să îţi doreşti să îţi schimbi locul cu altcineva, doar din dorinţa de a fi mai aproape de o persoană care îţi este uşor de agreat. Dacă ai un conflict serios cu cel sau cea lângă care eşti nevoită să te aşezi, poţi comunica din start acest lucru, apelând la diplomaţie.

Îţi verifici telefonul

Nu numai că este nepoliticos să nu participi activ la discuţie, dar arăţi că eşti nepăsătoare la cei din jurul tău dacă stai cu telefonul în mână. Este normal să îţi verifici apelurile sau mesajele când situaţia o cere, însă nu transforma acest obicei într-o situaţie care te-ar dezavantaja.

Mănânci înainte

Oricât de foame sau poftă ţi-ar fi, nu poţi mânca până ce gazda şi ceilalţi invitaţi nu s-au aşezat la masă şi nu au fost serviţi. Este greşit să mănânci prima, fără să îi mai aştepţi, întrucât vei da dovadă de educaţie proastă. În plus, te-ai gândit că mâncarea ar putea fi foarte fierbinte?

Te ridici constant

Este normal să ai nevoie la toaletă în timpul mesei sau să vrei să te speli pe mâini înainte de masă, însă dacă trebuie să îi deranjezi pe toţi ceilalţi invitaţi doar pentru a te ridica, mai bine rămâi legată de scaun până la terminarea evenimentului. Când te ridici de la masă, arăţi involuntar că nu eşti interesată să participi la discuţie.

Uiţi să mulţumeşti

Orice invitaţie trebuie „răsplătită“ cu mulţumiri, altfel gazdele vor considera că nu te-ai simţit bine în prezenţa lor, că mâncarea nu a fost pe placul tău sau pur şi simplu organizarea lasă de dorit. Încearcă să fii amabilă cu toţi ceilalţi invitaţi şi să rămâi în relaţii bune, fiind recunoscătoare pentru felul lor primitor.

:Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg