Alege o frunză de toamnă şi află ce spune asta despre tine

1 84025 original jpg jpeg

Testele de personalitate pot spune multe despre tine, aşa că alege o frunză şi descoperă lucruri noi. 

image

FRUNZĂ 1

Ai o personalitate complexă şi nu puţini sunt cei care te admira pentru forţă şi abilitatea ta de a te face remarcată. Eşti o persoană exuberanţa, efervescenţă şi plină de viaţă, având totodată abilităţi de lider. În acelaşi timp, eşti o persoană directă şi tranşantă şi nu eziţi să spui lucrurilor pe nume atunci când simţi nevoia. Sinceritatea este asul pe care îl ai întotdeauna în mânecă. Firea ta aventuroasă şi curioasă te determina să încerci lucruri noi şi să explorezi lumea în vastă ei diversitate prin intermediul călătoriilor. Nu te temi să rişti sau să îţi asumi responsabilităţi.

FRUNZĂ 2

Eşti o persoană jovială, sociabilă, cu viziuni optimiste asupra vieţii. Ai o fire simplă, un suflet pur şi frumos, iar în inima ta se află un mic copil dornic să primească şi să ofere iubire. Oamenii se simt bine în preajma ta căci debordezi de energie pozitivă şi eşti o persoană prietenoasă. Ai un dar al comunicării înnăscut şi eşti plin de umor şi carismă. În viaţă te motivează să îţi stabileşti un tel bine definit pe care să îl şi urmezi. Eşti rezistent la efort şi capabil să munceşti cu abnegaţie, mai ales dacă ai de partea ta sprijinul persoanelor iubite.

FRUNZA 3

Nu puţini sunt cei care iubesc să se afle în preajma ta căci prezenţa ta le insuflă siguranţă şi un sentiment puternic al securităţii. Eşti o persoană cu rădăcinile bine înfipte în pământ, care ştie ce vrea de la ea şi de ceilalţi, o persoană care pune pe primul plan familia şi valorile ei. Îţi place frumosul în toate formele lui şi te poţi consideră o persoană senzuală, care ştie să se pună în valoare. Eşti un părinte autentic şi echilibrat căci crezi în puterea exemplului personal. Chiar dacă eşti rezervat, atunci când te simţi atacat, îţi susţii punctul de vedere până în pânzele albe, cu încăpăţânare şi determinare. 

image

FRUNZĂ 4

Eşti o persoană armonioasă şi meticuloasă, cu un simt al dreptăţii foarte bine înrădăcinat. Eşti atentă la nevoile celor din jurul tău, dar în acelaşi timp încerci să îţi satisfaci şi dorinţele sufletului tău. Ai o mare capacitate de empatie. Chiar dacă unii te pot caracteriza drept “dura”, în realitate ai un suflet foarte sensibil. Pleci urechea la suferinţele şi nevoile celor din jur, ba chiar iei şi atitudine. Mizezi pe diplomaţie în alegerile tale şi întotdeauna laşi loc şi pentru întors. Îţi place să lucrezi în echipa, dar de multe ori ocupi în mod natural poziţia de lider în grupul tău căci ştii cum să coordonezi oamenii astfel încât rezultatele să fie excelente. 

FRUNZĂ 5

Personalitatea ta este fascinantă căci îmbini deopotrivă abilităţi artistice cu abilităţi practice, eşti deopotrivă extravertit şi introvertit, deopotrivă singuratic şi sociabil. Îţi place să experimentez şi să te bucuri de experienţele pe care viaţă ţi le pune la dispoziţie. Sentimentul de libertate este nepreţuit pentru ţine şi ai o mare capacitate de adaptare la viaţă. Nu te dai niciodată bătut indiferent de situaţiile şi lucrurile prin care treci. Independenţa firii tale este greu de supus şi ai nevoie de un partener care să îţi înţeleagă firea liberă, dar şi profunzimea perspectivelor tale. 

FRUNZĂ 6

Eşti o persoană meticuloasă, calculată, inteligenţă, raţională, căreia nu îi place să rişte sau să îşi asume riscuri. Iubeşti de aceea ordinea şi disciplină şi fugi de haos şi de dezordine. Ai o fire altruistă şi îţi place să dăruieşti din ceea ce ai şi celorlalţi. Ai o înclinaţie spre perfecţionism şi atunci când te implici în ceva, te implici cu totul şi îţi doreşti că lucrurile să fie făcute că la carte. Deşi eşti o persoană calmă, caldă şi senină, ai momentele tale de trăiri interioare foarte puternice care tind să te acapareze în momentele de criză. Încearcă să te bucuri de oportunităţi atunci când acestea apar şi este bine că, din când în când, să te laşi purtat de valurile vieţii. 

image

FRUNZĂ 7

Eşti o persoană sofisticată, cu o personalitate aparent calmă, însă dedesubtul căreia se ascunde un adevărat vulcan. Eşti o persoană pasională, cu trăiri intense, care pune totul în ceea ce face şi nici nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. Nu te laşi intimidată de obstacolele care îţi ies în cale şi dacă eşti convinsă că te afli pe calea cea bună, mergi până în pânzele albe pentru a-ţi îndeplini dorinţele. Iubeşti schimbările, doar că pe cele care vin din partea ta, nu din partea celorlalţi. Ai o fire uşor ranchiunoasă pe care încerci să o modelezi. Chiar dacă te străduieşti, de multe ori îţi este greu să ierţi şi să uiţi atunci când ţi s-a greşit. Ai o perspicacitate aparte şi reuşeşti să vezi dincolo de aparenţe.

FRUNZĂ 8

Chiar dacă eşti o persoană misterioasă, de multe ori indescifrabilă, ţi se spune deseori că citeşti oamenii că pe o carte deschisă. Acest lucru se datorează faptului că eşti capabil să vezi ceea ce mulţi nu pot vedea. Intuiţia ta este foarte bine dezvoltată şi firea ta atrăgătoare şi fermecătoare îi încurajează pe ceilalţi să îţi facă destăinuiri şi confesiuni. Nu te dai uşor bătută, dar atunci când cazi, îţi este foarte greu să te regenerezi. Pentru a face acest lucru ai nevoie de sprijinul emoţional al persoanei iubite. Loialitatea de care dai dovadă în relaţiile tale este impresionantă şi pe viaţă. Chiar dacă nu ai prieteni mulţi, cei pe care îi ai te iubesc şi te acceptă aşa cum sunt. În dragoste, eşti o fire pasională şi te implici în totalitate.

FRUNZĂ 9

Eşti o fire dinamică, răbdătoare şi puternică, un om al acţiunii, al implicării, care ştie să gestioneze crizele şi situaţiile imprevizibile. Eşti genul de persoană pe care ceilalţi se pot baza întotdeauna atunci când este nevoie. Mintea ta este vizionară şi capabilă să vadă potenţialul anumitor circumstanţe. Îţi place să construieşti, să inspiri, să laşi ceva în urmă ta. În sentimente şi în dragoste eşti rezervat şi precaut, dar atunci când te îndrăgosteşti, eşti dispus să investeşti totul pentru bunul mers al relaţiei.Recente

Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg