Betty White, mai în vârstă decât pâinea felitată şi Mickey Mouse. Cum a ajuns primarul Hollywoodului în 1954

1 betty white shutterstock 64456792 jpg jpeg

Este o adevărată legendă, iar vârsta înaintată pe care o are nu i-a încetinit cât de puţin cariera hollywoodiană. După succesul avut cu The Golden Girls, starul de cinema, care are acum 99 de ani, a apărut în numeroase show-uri TV şi filme care i-au menţinut reputaţia de actriţă adorată de public de-a lungul deceniilor.

Betty White s-a născut în ianuarie 1922, iar acest lucru o face mai în vârstă decât Michey Mouse şi pâinea feliată. Îndrăgitul personaj de desene animate a debutat în mai 1928, iar, câteva luni mai târziu, a început să se vândă în magazine pâinea feliată. O brutărie din Missouri a pus, pentru prima dată, felii de pâine la vânzare. Atât acest produs, cât şi personajul de desene animate s-au bucurat de o mare recunoştere şi admiraţie la scurt timp de la lansare. White avea 6 ani la acea vreme şi şi-a petrecut restul vieţii bifând reuşită după reuşită pe plan profesional, motiv pentru care a şi primit o mare reunoaştere din partea autorităţilor americane.

În anii '30-'40, nu era deloc neobişnuit ca anumite vedete să primească onoarea de-a fi primar onorific la Hollywood, lucru care i s-a întâmplat şi lui Betty în 1954, având în vedere că vedeta lucra deja în cinematografie la acea vreme.

Cel care era denumit primar trebuia să vorbească, în mod public, despre problemele pe care-i priveau pe oamenii de rând, profitându-se astfel de notorietatea şi expunerea primarilor VIP.

În 1954, cum spuneam, i-a venit rândul lui White să primească onorea pe care o primiseră, în trecut, Will Rogers, Hugh Herbert şi Johnny Grant. Unele staruri şi-au menţinut titulatura ani întregi, în timp ce alţii n-au fost primari decât de formă, pentru o singură zi. Betty s-a numărat printre primarii care şi-au dat silinţa să lase ceva în urma lor, se întâlnea cu oamenii, le asculta problemele şi încerca din răsputeri să-şi lase cumva amprenta în Los Angeles.

Foto - Shutterstock