Bunica Dorothy, la 103 ani, şi-a îndeplinit dorinţele. A băut o bere, şi-a făcut primul tatuaj şi a mers cu motocicleta

1 bunica dorothy pollack jpg jpeg

După ce a stat câteva luni într-o locuinţă asistată în Muskegon, Michigan, o bătrânică a ales să îşi sărbătorească externarea într-un fel inedit. Şi-a făcut primul ei tatuaj şi a plecat spre casă pe motocicletă... pentru prima dată.

Se spune că nu este de ajuns doar să supravieţuieşti, ci să trăieşti cu adevărat viaţa. Aceeaşi idee a avut-o şi Dorothy Pollack când a ales să simtă din plin bucuria la cei 103 ani. Femeia a locuit într-o unitate asistată încă din 2018. Ea s-a mutat acolo după moartea fiicei sale Jean, care suferea de scleroză multiplă.

La început, bătrânica s-a simţit bine cu noul ei stil de viaţă, însă lucrurile s-au schimbat atunci când a apărut pandemia de coronavirus. Pe toată perioada stării de urgenţă, Dorothy nu a putut să părăsească incinta şi nici să stea la soare, aşa cum obişnuia. În plus, femeia este surdă, aşa că acele convorbiri telefonice nu au fost reuşite. Nu a mai primit nici mail, nici scrisori sau felicitări de la cei apropiaţi. 

Înainte de a împlini vârsta de 103 ani, nepoata femeii, pe numele său Teresa Gomez Zavitz-Jones, s-a gândit cum anume ar putea să îşi ajute bunica să se mute de acolo, în propria casă. Pentru ziua ei de naştere, din iunie, Dorothy nu-şi dorea decât un burger şi o bere, dar chiar şi aşa a sărbătorit ziua la distanţă, alături de familia care i-a mai rămas. 

Săptămâni mai târziu, Teresa a reuşit să-i facă externarea bunicii sale pentru a se putea muta împreună. După ce i s-a îndeplinit prima dorinţă, adică să mănânce buerger-ul şi să bea berea, bunica i-a spus nepoatei că a venit vremea să… îşi facă un tatuaj. Două zile mai târziu, Teresa îşi privea bunica cum stă pe scaun şi, bucuroasă, se lasă în voia specialistului de tatuaje. Micul desen reprezintă o broscuţă, bunica fiind îndrăgostită de broscuţe şi de modul lor de viaţă. 

Tot în aceeaşi zi, bunica Dorothy a făcut pentru prima dată o plimbare cu motocicleta.

FOTO Insider @Teresa Gomez Zavitz-JonesRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg