Ce activitate cotidiană te stimulează să găseşti soluţii la problemele tale. Se întâmplă când te aştepţi cel mai puţin

1 johannes plenio voq97kezcx0 unsplash jpg jpeg

Momentele în care descoperi o rezolvare la o problemă care te frământă îţi dau o stare de bine extraordinară. Este ca atunci când toate piesele unui puzzle se aşază la locul lor fără ca tu să depui un efort prea mare. Oare poţi avea încredere în astfel de soluţii care apar brusc?

Potrivit noilor cercetări realizate de oameni de ştiinţă americani, schimbarea perspectivei poate conduce la apariţia unor răspunsuri corecte la probleme provocatoare. Acesta este modul în care creierul generează informaţii, deoarece o astfel de procesare are loc fără ca o persoană să fie conştientă. Descoperă în ce moment al zilei poţi avea cele mai bune idei pentru a rezolva problemele ivite în viaţa ta!

Ai nevoie de puţină distracţie

Concentrarea intensă este importantă în timp ce munceşti, dar o distragere uşoară te poate reîmprospăta şi-ţi ajută imaginaţia să se elibereze.

Distragerea atenţiei îi poate da creierului o pauză şi te ajută să abordezi o problemă într-un mod mai creativ.

Când te cuprinde somnul, îţi creşte creativitatea

Crezi că atunci când eşti obosit, sunt şanse mai mici să ai idei inovatoare? Ştiinţa dovedeşte că acea stare de ceaţă a creierului îţi poate stimula creativitatea.

Cercetătorii au aflat că avem mai degrabă un tip de gândire creativă atunci când suntem obosiţi. Prin urmare, dacă eşti bufniţă de noapte, s-ar putea să fii mai creativ dimineaţa devreme.

Idele bune vin când te relaxezi

În timpul liber, atunci când te linişteşti, este mai probabil să-ţi orientezi atenţia spre interiorul tău şi să vii cu idei la care nu te-ai fi gândit.

Baia sau duşul pot scădea stresul şi anxietatea, te pot calma şi te fac să descoperi calea cea mai bună pe care s-o apuci.

La duş, creşte nivelul de dopamină

A face duş este una dintre cele mai simple moduri de a creşte nivelul de dopamină, un neurotransmiţător responsabil pentru motivaţie şi concentrare. Este implicat în procesele memoriei şi chiar îţi reglează mişcările corpului.Recente

luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg