Ce arbore te protejează, în funcţie de data naşterii

1 58653 original jpg jpeg

Fiecare dintre noi are un arbore protector, care îi veghează destinul. Este ceea ce spune horoscopul celtic, carea fost creat de vechii preoţi druizi. Află în ce zodie eşti şi ce fire ai, în funcţie de arborele care ţi-a fost destinat.

Mărul (23 decembrie-1 ianuarie;25 iunie -4 iulie)

Femeia născută sub acest semn e foarte atrăgtoare,de aceea va fi şi foarte curtată.Visează la o familie reuşită,cu un partener fidel,care să-i arate afecţiune. Foarte inteligente,nativele din măr sunt înclinate ăatre ştiintele exacte. Sunt deschise şi-şi fac cu uşurinţă prieteni. Au un farmec aparte şi nu suportă monotonia.

Bradul (2 ianuarie – 11 ianuarie;5 -15 iulie)

Eşti o persoană cu o frumuseţeaparte,cu o privire pătrunzătoare,căreia îi este greu să-şi exprime sentimentele. Ai tendinţa să fii încăpăţânată. La serviciu,sunt unele dintre cele mai conştiincioase persoane şi îsi îndeplinesc sarcinile la timp şi foarte bine. Nu le plac aventurile si preferă să caute dragostea adevarată.

Ulmul (12-24 ianuarie;15-25 iulie)

Le place să fie în pas cu moda şi cu tot ceea ce este nou în general,fiind firi foarte curioase. Mereu cu zâmbetul pe buze,rar se întâmplă să le enerveze ceva. De la partener cer loialitate. Dacă află că au fost înşelate,nu vor trece peste acest lucru,preferând sa pună capăt relaţiei. În ciuda aparenţelor,sunt persoane emotive,cărora le ia un pic mai mult timp pentru a se simti în largul lor în jurul persoanelor straine. O femeie din semnul Ulmului iubeşte pasional şi este o mama devotată.

Chiparosul (25 ianuarie-3 februarie;26 iulie-4 august)

Optimiste şi pline de viaţă:sunt reprezentantele din zodia chiparosului. Sunt vulcanice şi independente. Se completează cu bărbaţii puternici şi loiali. Sunt rezistente,de aceea nu vor avea probleme de sănătate majore. Le plac călătoriile în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Sunt iubitoare de animale.

Plopul (4-8 februarie;între 5-13 august)

Este o fire comunicativă,de aceea întotdeauna e înconjurată de o sumedenie de persoane. Uneori,poate face alegeri greşite în materie de prieteni,de aceea poate fi dezamăgită. Mai au şi darul de se băga în tot felul de încurcături,din care ies cu fruntea sus. Le place aventura,sunt independente si încapăţânate. Nu sunt materialiste,au un aspect fizic foarte plăcut,dar le cam lipseste încrederea în sine. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Cedrul (9-18 februarie;14 -23 august)

Îţi place viaţa luxoasă şi să-i impresionezi pe cei din jur prin tot ceea ce faci. Îţi cam lipseşte răbdarea şi poţi fi destuld e uşor scoasă din sărite,dar îţi trece la fel de repede şi nu porţi pică. Este o persoană norocoasă,de aceea reuşeşte în tot ceea ce-şi propune.

Pinul (19-28/29 februarie;24 august-2 septembrie)

Nativele din zodia pinului sunt încrezatoare în propriile forţe şi nu se bazează pe ajutorul altora. Sunt impulsive şi uneori dau dovada de imaturitate în deciziile pe care le iau. Rareori îşi deschid cu adevărat sufletul. Caută un partener înţelegător. Este energică şi harnică.

Salcia (1-10 martie;3-12 septembrie)

Sunt misterioase şi nu prea ştii la ce să te aştepţi din partea lor. Au calităţi de lider,dar sunt uşor de rănit,căci pun mult suflet în ceea ce fac. Au intuţie,de aceea nu dau greş în alegerea prietenilor şi a partenerului şi pot fi buni psihologi. Nu-i plac compromisurile,nici să lucreze sub presiune.

Teiul (11-20 martie;13 -22 septembrie)

Le place sa observe totul în jurul lor si le ia destul de mult timp pâna sa ia o decizie. Au tendinţa să fie pesimiste,căci mereu văd partea goală a paharului. De aceea,au nevoie de un partener care să le ridice moralul şi să le dea un sfat bun. Ca mame,pot fi prea protectoare.

Stejarul (21-31 martie;24 septembrie-3 octombrie)

Daca te-ai născut sub semnul stejarului,înseamnă că eşti o femeie puternică. Eşti originală,iar când ai o problemă,o întoarci pe toate părţile,pentru a găsi cea mai buna soluţie. Te adapteazi uşor într-un mediu nou şi ai o intuiţie foarte bună. Eşti o bună ascultătoare,fiind o prietenă de nădejde.

Mai citeşte şi:

Descoperă defectele zodiei tale

Felul în care îţi petreci concediul îţi arată personalitatea

Scoruşul (1 -10 aprilie;4 -13 octombrie)

Nativele din acest semn sunt delicate,fermecătoare şi pline de viaţă. Zâmbesc întotdeauna,nu pentru că ar fi mereu fericite,ci pentru că ştiu foarte bine să-şi mascheze supărările. Totodată,le place loialitatea,iar într-o căsnicie sunt fidele şi se dedică întru totul partenerului,dar si copiilor.

Arţarul (11 -20 aprilie;14 -23 octombrie)

Este o femeie care ştie să se facă plăcuta de toată lumea,pentru că ştie să joace foarte bine teatru. Are tendinţa să fie individualistă şi-i place sa întoarca o problema pe toate părţile. E un pic rezervatăi când îşi alege prietenii,iar prima impresie contează destul de mult. Îi place să facă planuri şi nu prea ia decizii de moment,pe care le consideră păguboase. Din fericire,stă foarte bine la capitolul intuiţie.

Nucul (21-30 aprilie;24 octombrie -2 noiembrie)

Timiditate,mister,contradicţii:sunt cuvintele care definesc cel mai bine reprezentantele sexului frumos care s-au născut sub acest semn. Pot fi capricioase,egoiste şi încăpătânate,de aceea au nevoie de un partener răbdător. Nu le place riscul şi sunt foarte posesive. Au un magnetism aparte,de aceea nu vor fi niciodată singure.

Iasomia (1 -14 mai;3 -11 noiembrie)

Sunt amabile,sociabile si cu un simţ al umorului foarte dezvoltat. În ciuda acestor calităţi,sunt firi suspicioase,fiindcă le e teamă să nu fie dezamăgite. Le place munc aîn echipă şi nu sunt deloc materialiste. Nu le place sa fie constrânse.. Ca soţie,este capricioasă şi uneori cere lucruri imposibile de la partener.

Castanul (15 -24 mai;12-21 noiembrie)

Este foarte frumoasă,dar nu-i place să profite de pe urma acestui aspect. Îi place sa obţina totul prin muncă. Are o personalitate puternică,de aceea nicio dezamăgire nu va lăsa urme de nevindecat în sufletul ei. Uneori,este prea cicălitoare. Nu suportă critica.

Frasinul (25 mai-3 iunie;22 noiembrie-1 decembrie)

Nativele sunt elegante,căci pun mare preţ pe aspectul fizic. Nu prea sunt usor de suportat,căci le place să dea ordine. Râd mult,de aceea trec mai usor peste eşecuri. Femeia frasin ştie foarte bine ceea ce vrea,de aceea va avea prosperitate. Are fler,este originală si are toate sansele sa devina celebră.

Carpenul (4-13 iunie;2-11 decembrie)

Dacă te-ai nascut sub acest semn,înseamnă că eşti plină de farmec. Ai înclinaţie către disciplină şi supunere. Orice decizie pe care o iei e însoţită de un sentiment de teamă. În cuplu,e mereu drăguţăt,dar şi foarte romantică.  Totodaăa,îi place să facă surprize celor din jur.

Smochinul (14 -23 iunie;12 decembrie -21 decembrie)

Sunt femei delicate iar uneori le cam lipseste încrederea în propriile forţe. Sunt familiste convinse,de aceea au mereu nevoie de sfatul rudelor în deciziile pe care le iau. Uneori sunt impulsive,dar nu poarta ranchiună. La serviciu,sunt extrem de sârguincioase.

Fag -22 decembrie

Persoanele născute pe 22 decembrie se află sub semnul fagului. Înseamnă că sunt realiste şi au un talent organizatoric înnăscut. Sunt cam certăreţe,dar întotdeauna gata sa-i ajute pe ceilalţi. Nu se bazează pe noroc şi luptă ca să obţină ce este mai bun în viaţă.

Mesteacăn-24 iunie

O zi aparte este şi 24 iunie. Sunt femei care ştiu ce vor şi care sunt de neclintit odată ce au luat o decizie. Sunt inventive şi modeste. Le place să-şi petreacă timpul liber în mijlocul naturii sau citind. Cred în dragostela prima vedere şi sunt altruiste.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg