Ce calităţi şi defecte ai în funcţie de grupa sanguină

1 64040 original jpg jpeg

Dacă ştii ce grupă sanguină are o persoană, îţi poţi face o idee despre personalitatea ei. Cel puţin aşa susţin japonezii, care au făcut o astfel de tipologie.

Ai grupa 0,eşti generoasă

Persoanele care au această grupă sunt generoase şi loiale prietenilor şi familiilor. Au nevoie de independenţă ca de aer. Sunt,de asemenea,fiinţe extrem de vesele şi de optimiste,care se adaptează uşor oricărei situaţii. Cât despre partea întunecată a personalităţii lor,sunt firi capricioase şi uneori neîndemânatice. Totodată,tind să fie firi delăsătoare,care au mereu nevoie să fie împinse de la spate.

Ai grupa A,eşti perfecţionistă

Le place să organizeze totul în cel mai mic detaliu,astfel încât să fie sigure că nu dau greş! Acestea sunt persoanele cu grupa sanguină A. Sunt angajaţii ideali,căci dau mereu dovadă de seriozitate şi perfecţionism. Calmul este de asemenea o mare calitate a acestor persoane,fiind foarte rare situaţiile în care intră în panică. Cât despre defecte,aroganţa şi orgoliul sun la ele acasă. Nici la capitolul impulsivitate nu stau mai bine!Ai grupa B,eşti individualistă

Persoanele cu grupa B nu se ghidează după reguli,ci ei sunt cele care le fac. Sunt recunoscuţi pentru curiozitatea lor,cât şi pentru entuziasmul cu care fac orice lucru (fie că este vorba de un proiect important,fie că este vorba despre prepararea cinei). Datorită firii sociabile,îşi fac prieteni foarte uşor. O uşoară nesiguranţă de sine şi egoismul se numără printre caracteristicile negative ale acestor oameni.

Ai grupa AB,eşti sensibilă

Sunt firi sensibile,cu înclinaţii artistice. Le place foarte mult să muncească şi sunt persoane de încredere. Te ajută cu plăcere atunci când eşti în impas. Japonezii spun că persoanele cu grupa AB sunt timide şi nu prea le place să călătorească. Zgârcenia este însă cel mai mare minus al lor.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg