Ce spun cei care s-au întors de pe lumea cealaltă: „Mi-am dat seama că acela era Iisus‟

1 shutterstock 760698634 jpg jpeg

Sunt persoane care au „călătorit‟ departe şi au o idee de răspuns la întrebarea: Ce e dincolo de moarte? Oare oamenii pot vedea cu adevărat lucruri atunci când sunt nefiinţe?

Indiferent de părerea generală despre viaţa de apoi (sau de lipsa acesteia), nu pot fi negate dezvăluirile a numeroşi oameni, care susţin că au avut viziuni sau au experimentat cum e să fii în afara corpului, după oprirea inimii. Scepticii combat în mod cert aceste declaraţii, cu privire la viaţa de dincolo, dar cercetătorii le acordă le credit; aceştia au descoperit că majoritatea mărturiilor legate de moarte tind să aibă teme comune: senzaţia de părăsire sau revenire în corp, sentimentul de pace, lumini strălucitoare şi întâlniri cu spirite sau cu oameni. În prezent, există, medical vorbind, o diferenţă clară între moartea clinică (fără respiraţie sau puls, dar când se poate efectua, totuşi, resuscitarea) şi moartea biologică. Chiar şi cinicii se cutremură când aud ce spun oameni care au fost în moarte clinică sau foarte aproape de ea. Iată trei mărturii care te vor pune pe gânduri!

Chirurgul Tony Cicoria a zis că a avut parte de „Cel mai glorios sentiment‟

În 1994, chirurgul ortoped Tony Cicoria şi-a sunat mama de la un telefon public, în timpul unei excursii la o casă de vacanţă. Închiseseră, dar el avea încă telefonul în mână, când s-a simţit străpuns de un fulger albastru. Nu şi-a dat seama că afară era o furtună de fulgere. Şi-a simţit, confuz, trupul zburând înainte şi înapoi. Cicoria a spus că s-a întors pentru a-şi vedea propriul corp întins pe pământ. „Sunt mort‟, se gândi el. Nu simţi nicio durere, nici un extaz, nimic. Constata un fapt.

După ce a văzut o femeie cum încerca să îl resusciteze, Cicoria s-a îndreptat, plutind, spre copiii, aflaţi la etaj, care îşi pictau feţele şi şi-a dat seama că erau bine. „Apoi ,am fost învăluit de o lumină alb-albăstruie şi de... un sentiment enorm de bunăstare şi pace‟, a spus el pentru publicaţia New Yorker. „Mi-am spus că acesta este cel mai glorios sentiment pe care l-am avut vreodată şi apoi m-am întors‟ - după un timp, medicul reînviat a simţit nevoia să înveţe să cânte şi să scrie muzică pentru pian.

Doar iubire. Iubire necondiţionată

După o luptă de patru ani cu cancerul limfatic, Anita Moorjani a intrat în comă în anul 2006. Medicii erau siguri că acesta era sfârşitul ei – fără să-şi dea seama că, în starea aproape de moarte în care se afla Anita, femeia încă avea conştiinţă. Iniţial, a simţit că plutea deasupra corpului cu „vedere periferică la 360 de grade‟ a camerei spitalului şi nu numai. Femeia a declarat pentru publicaţia TODAY, că nu l-a putut vedea pe răposatul său tată, dar i-a simţit prezenţa şi un mesaj de el pentru ea. „A spus că am mers cât de departe pot şi că, dacă merg mai departe, nu mă voi mai putea întoarce‟. „Am simţit că nu vreau să mă întorc înapoi, pentru că totul era atât de frumos. A fost incredibil şi, pentru prima dată, toată durerea mea dispăruse. Tot disconfortul dispăruse. Toată frica dispăruse. M-am simţit atât de incredibil. Şi m-am simţit ca şi cum aş fi fost învăluită în acest sentiment de iubire pură. Iubire necondiţionată‟. La aproximativ 30 de ore după ce a intrat în comă, Moorjani şi-a recăpătat conştiinţa. Două zile mai târziu, organele ei au început să funcţioneze şi tumoarea să se micşoreze. Acum, nu mai este bolnavă de cancer şi îşi povesteşte public experienţa pe scene sau în cărţi, precum este „What If This Is Heaven?‟.

Zack: „mi-am dat seama că acela era Iisus‟

În 2015, Zack Clements, în vârstă de 17 ani, s-a prăbuşit în mijlocul orei de sport. Inima lui s-a oprit 20 de minute, în timp ce medicii făceau eforturi pentru a-l reînvia. În timp ce era inconştient, Clements spune că „Am văzut [această] linie de îngeri albi. La mijloc, era unul dintre cei mai fumoşi dintre toţi. Nu ştiam cine este la început, până când s-a apropiat de mine. Apoi, mi-am dat seama că acela era Iisus‟, a spus tânărul într-un clip distribuit de Radio Jarron. „Mi-a pus mâna pe umăr şi a spus că voi fi în regulă‟, a declarat Zack. Unii oameni au pus la îndoială mărturia lui Zack şi au spus că povestea adolescentului este nimic mai mult decât o farsă; aceştia nu pot nega că băiatul a fost resuscitat 20 de minute şi că după eveniment, acesta nu a prezentat leziuni cerebrale de durată, ceea ce reprezintă un miracol medical.

@shutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg