Ce spun gesturile despre tine?

1 46957 original jpg jpeg

Felul cum mergi, cum stai pe scaun sau cum îţi treci mâna prin păr nu sunt doar simple atitudini, fără semnificaţii. Toate acestea transmit celor din jur o mulţime de lucruri despre tine. Iată câteva ipostaze frecvente şi explicaţiile lor.

1. Dacă stai frecvent cu braţele sprijinite pe masă,pui în evidenţă o fire întreprinzătoare,gata să se aşeze la discuţii şi să găsească soluţii.

2. Poziţia şezând cu mâinile sprijinite pe picioare trădează o atitudine uşor infantilă,jucăuşă,care nu ia totdeauna lucrurile în serios.

3. Ţii mâna la gură când discuţi un subiect important? Acest lucru demonstrează că eşti neîncrezătoare în ceea ce ţi se spune.

4. Îţi sprijini des capul în mâini când stai de vorbă cu prietenii sau cu colegii? Ei bine,eşti o timidă care are nevoie de afecţiune şi de înţelegere.

5. Îţi mângâi ceafa când stai la taclale cu prietenii? Acesta este un gest de cochetărie,de afirmare a feminităţii,dar şi de vulnerabilitate interioară.

6. Când ţii braţele încrucişate,îi arăţi interlocutorului tău că eşti într-o atitudine de apărare,că eşti vulnerabilă şi ai nevoie de protecţie.

7. Obiceiul de a-ţi trece mâna prin păr şi de a-l da după ureche le arată celor din jur că vrei să-i seduci,că eşti preocupată de impresia pe care le-o faci.

8. Dacă stai în această poziţie,le transmiţi celorlalţi că eşti o persoană sigură pe tine şi... disponibilă din punct de vedere amoros.Recente

cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg