Ce spune numărul tău personal despre tine în 2015

1 68622 original jpg jpeg

Anul 2015 stă sub semnul cifrei 7, numărul gânditorului. Asta înseamnă că indiferent de scopurile pe care ni le propunem în acest an trebuie să comunicăm foarte mult şi nu trebuie să facem un pas fără a-l gândi de două ori.

Numărul destinului 1

Cei care au numărul destinului 1 sunt persoane foarte originale,creative şi ambiţioase. Îşi propun să ducă la bun sfârşit orice plan şi de cele mai multe ori chiar reuşesc.

În 2015 cei cu acest număr al destinului sunt mai ambiţioşi ca oricând. Vor vrea să reuşească în tot,să avanseze cât mai repede în ierarhie. Vor avea parte de multe oportunităţi dar dacă vor să beneficieze de ele trebuie să gândească totul în profunzime.

 Anul 2015 este un an al începuturilor şi cei cu numărul destinului 1 vor avea parte de ele. Este un an activ şi definitoriu din anumite puncte de vedere.

Numărul destinului 2

Cei născuţi cu numărul destinului 2 sunt persoane diplomate,răbdătoare,conciliante. Sunt foarte buni jucători în echipă,le place să fie înconjuraţi de prieteni dar uneori timiditatea de care dau dovadă îi împiedică să avanseze mai repede.

Citeste articolul complet pe YVE.ro