Cele mai comune vise şi semnificaţia lor

1 69754 original jpg jpeg

Ceea ce visezi îţi poate da indicii despre viitor. Unele vise pot fi stranii şi caudate, însă multe dintre ele se regăsesc la multe persoane. Iată ce semnifică acestea.

Obiecte pierdute

Fie că e vorba de telefon,de maşină sau de faptul că nu reuşeşti să te întâlneşti cu unele persoane dragi,sunt printre visele care apar cel mai des.

Sunt o modalitate de a-ţi arăta că trebuie să faci anumite schimbări în viaţă şi că trebuie să acorzi mai multă atenţie anumitor persoane din viaţa ta.

Bani

Dacă visezi că primeşti bani,înseamnă că te afli într-un moment al vieţii tale în care îţi doreşti să faci o schimbare,când anumite lucruri devin foarte clare pentru tine.

Totodată,dacă visezi că ai pierdut o sumă de bani,înseamnă că vei avea un succes pe plan profesional. Şi dacă te afli într-un magazin şi chletui mulţi bani,este semn de prosperitate.Te reîntorci la şcoală

Acest vis spune că te temi de ceva,mai ales dacă visezi că ai picat un test. Poate însemna că treci printr-o perioadă mai tristă a vieţii tale sau că simţi nevoia să petreci un timp singură,ca să te regăseşti. Dacă te viseziîn bancă,înseamnă că problemele prin care ai trecut se vor rezolva.

Partenerul este bolnav

Un vis des întâlnit este cel în care cineva drag este bolnav sau moare. Poate arăta teama de a nu pierde persoana respectivă din viaţa ta. Dacă visezi că a murit cineva,se spune că este semn,bun,că acea persoană este sănătoasă,dar mai poate semnifica şi faptul că ţie destinul ţi-a pregătit un eveniment fericit,curând.

Mai citeşte şi:

Află ce-ţi dezvăluie visele de vară

Află din vise viitorul cuplului vostru

Eşti urmărit

Poate arăta faptul că treci printr-operioadă grea şi simţi că nu mai faci faţă responasabilităţilor,fie că e vorba de families au de serviciu. Este un vis pe care,de obicei,îl au persoanele care trec printr-o perioadă de stres.

Dinţi

Înseamnă stabilitate şi maturitate,dacă visezi dinţi albi,frumoşi. Dacă visezi că ţi-a căzut un dinte,poate să indice o problemă de sănătate. Acest vis Mai poate arăta o

Este semn că te aşteaptă o schimbare în bine,o căsătorie sau un job mai bun. Mai poate arăta că persoana respectivă doreşte să iasă din rutină,să facă ceva nou. Indică şi o perioadă bună din punct de vedere financiar,dacă visezi că zborul este lin. Dacă întâlneşti obstacole,cum ar fi de exemplu un zbor cu avionul afectat de turbulenţe,poate însemna un duşman.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg