Cifra săptămânii - 69

1 68726 original jpg jpeg

În numerologie, simbolurile care planează asupra lui 69 nu se limitează doar la plăcerile trupeşti, ci evidenţiază evoluţia unui cuplu către viaţa de familie şi echilibrul la care trebuie să ajungă două suflete în numele iubirii.

6 este numărul familiei şi desemnează responsabilităţile pe care cei doi parteneri şi le asumă atunci când îşi unesc destinele,în timp ce 9 semnifică dăruirea,generozitatea şi grija faţă de partener. Alăturarea celor două cifre dă naştere unei combinaţii puternice,care,potrivit numerologiei,întruchipează armonia în cuplu. Prin urmare,se consfinţeşte nu doar legătura fizică dintre cei doi iubiţi (69 dă numele unei poziţii sexuale),ci şi cea spirituală.

În cultura chinezească,69 reprezintă uniunea contrariilor,echilibrul care apare prin unirea forţelor opuse:yin,principiul feminin,şi yang,cel masculin.

În tabelul lui Mendeleev,Tuliu (simbol Tm) este elementul chimic cu numărul atomic 69.

Simbolul zodiacal pentru Rac este asemănat cu numărul 69 răsturnat,reprezentând cleştii acestuia.  

Verbul „a paşte“ este folosit de 69 de ori în Biblie.

Cultura britanică a pierdut două nume importante la începutul acestui an. Fani din întreaga lume l-au plâns pe legendarul muzician David Bowie,care a murit la două zile după ce a împlinit 69 de ani. Tot la 69 de ani a pierdut lupta cu viaţa şi actorul şi regizorul Alan Rickman,profesorul Severus Snape din seria „Harry Potter“. Ambii au decedat în luna ianuarie,fiind răpuşi de cancer.„69 de motive stupide ca să te apuci de citit“ este numele unui ghid lansat anul trecut de către Hyperliteratura,o publicaţie de cultură online de la noi din ţară. Lucrarea,apărută la Editura Adenium,este de un real ajutor pentru cei interesaţi de literatură sau care vor să-şi îmbogăţească cultura generală.  

Drumul Naţional 69 (DN69)  face legătura între muncipiile Timişoara şi Arad.

Ultima regină a Egiptului şi una dintre cele mai râvnite femei din lume,Cleopatras-a născut în anul 69 î.Hr,la Alexandria,cel mai mare oraş din lume la acea vreme.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg