Citeşte-l dintr-o privire

1 46247 original jpg jpeg

Dacă crezi în superstiţii şi semne, află cum poţi să ştii mai multe despre un bărbat observând aspecte precum culoarea părului, mâinile sau urechile.

Semne legate de căsătorie şi relaţii

Bărbaţii care au două vârtejuri în cap vor avea două căsătorii,iar ceicare au vârtejuri în sens invers acelor de ceasornic sunt homosexuali.Observă-i degetul mare de la mâna dreaptă. Cu cât e mai înclinat sprespate,cu atât poate fi mai infidel.

Dacă un bărbat are buza superioară mai plină şi mai groasă decâtcea inferioară,atunci el poate oferi mai multă iubire decât i seoferă,fiind bun la inimă. Dacă e mai subţire,atunci bărbatul nu ecapabil să se dăruiască cu totul într-o relaţie. Buzele mari indică ofire pasională,un cuceritor.

Semne ale inteligenţei

Cei cu fruntea lată sunt foarte deştepţi.

Semne ale erotismului

Bărbatul cu strungăreaţă este „aprins la dragoste”. Binecunoscută esteşi aşa-zisa legătură dintre lungimea nasului şi dotarea tipicmasculină.

Felul în care mănâncă îţi arată ce fel de parteneri sexuali sunt:cei care mănâncă încet sunt răbdători şi tandri,cei care mănâncărepede,sunt grăbiţi în pat,cei care sunt pretenţioşi la mâncare suntgreu de mulţumit în intimitate. Dacă vrei un bărbat tandru,caută unulcu sprâncenele îmbinate sau cu păr pe piept.

Semne ce denotă un caracter rău

Să te fereşti,zice-se,de bărbaţii cu părul creţ (de la natură),fiindcă sunt mari mincinoşi. Cei cu părul şi barba roşie sunt agresivi,aroganţi,independenţi,iar cei cu urechile clăpăuge sunt prostănaci.Cei care au unghiile roase sunt mai mereu stresaţi sau nervoşi.

Semne ale succesului

Bărbaţii care au loburile urechilor lipite sau un neg ori o aluniţă cupăr vor avea noroc în viaţă,bani şi realizări. De asemenea,se zice căşi cei cu palmele păroase au succes.

Ce spune culoarea părului

Şatenii– sunt duri,pragmatici,cam egoişti şi ambiţioşi. Bruneţii– pasionali,plini de energie,capabili şi foarte sinceri.Blonzii– timizi,veseli,sociabili şi generoşi.Recente

vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg